Az Összeesküvés-elméletek Pszichológiája - Tanulom Magam

Sziasztok!

Ebben a videóban egy nagyon érdekes és mindenki által jól ismert jelenségnek nézünk utána, ami nem más mint az összeesküvés elméletek.
A társadalom minden szintjén megjelennek ezek az elméletek és közvetetten vagy közvetlenül de hatnak ránk, főként mert úgy tűnik, az agyunk is úgy van programozva, hogy nyitott legyen rájuk.

Látogassatok el a Tanulom Magam facebook oldalára is, friss infókért, hírekért: tanulommagam...

Letöltés

Megtekintés
80,525

Megjegyzés

 • Hát ez nagyon érdekes téma. Mondjuk szerintem nekem az a véleményem, hogy szerintem az ilyen emberek gondolkodását nem lehet megváltoztatni úgy ahogy te is mondod ezen csupán saját maguk tudnak változtatni Persze ha akarnak De ha meg akarod őket győzni az ellenkezőjéről nem fogadják el mert azt hiszik hogy az ő elméletük a helyes. Mondjuk én nem hiszek semmiféle összeesküvés elméletben Én csak a tudományos tényeket hiszem el. Eddig nagyon tetszik ez a csatorna nagyon király videókat teszel fel sorba Követem a videókat a régebbieket is mert nem szeretnénk lemaradni semmiféle tananyaggal még ha az régi is úgyhogy Követni foglak végig további sok sikert csatornához!

  Kovacs MisikeKovacs Misike13 órája
 • Az a baj, hogy pl. a történelmet nem lehetne megfelelő módon értelmezni, ha nem lettek volna összeesküvések..Már pedig a történelem tele van összeesküvésekkel..., amikor rossz emberek túl nagy hatalomra, és befolyásra tesznek szert a politikában, a médiában, a különböző erőszakszervezetekben (rendőrség, katonaság), netán az egészségügyben, a tudomány különböző területein...Természetesen mint minden lelkiismeretlen bűnöző (a kicsitől a nagyig) a saját maga bűnét rejtegeti a nyilvánosság elől, ezért hazudnak, hazudnak, és hazudnak..Így megy ez! Erre természetesen rásegít a szádékosan lebutított, félretájékoztatott, érzelmileg befolyásolható , összefogásra képtelen tömeg is! A katasztófa szinte előre megjósolható!

  felebredes emberisegfelebredes emberiseg9 napja
 • Sajnos ilyen elképesztő baromságokat találnak ki, minthogy a föld lapos, és hogy gyikemberek irányítanak mindent, méghozzá azért hogy a Bankár világhatalmat, a Pénzhatalmi világelitet mint elméletben nem, fizikailag meg létező erőt is ebbe tudják belemagyarázni mint conteo-t, összeesküvési elméletet. Ez egy 4 éves videó, ma már ezt mindenki tényként kezeli, a nyugaton is ez már évek óta elfogadott hogy Global Elite.

  Kökény RichárdKökény Richárd4 hónapja
 • De kár. Pedig olyan jól indult. Aztán elvitted a témát, egy egyoldalú, pszichológiai kritikába. Ezzel pedig magad is beleestél egy pszichológiai csapdába. Egyszerűen ugyanúgy megvan a pszichológiája annak is, akik elvből elutasítanak minden témát, amiket ugye "konteóknak" hívnak. Legalábbis, akik megbélyegzik...de ez már a pszichológia másik oldala, amely megérne egy másik videót :)

  HardmanHardman5 hónapja
 • Atis, szépen kérlek, hogy készits videót külön a Korona vírus tagadókról, hogy mért hisznek ezekbe az össze esküvés elméletekbe olyan sokan!!!! Szinte minden embert érdekelne szerintem . Kérek minden más személyt ha szeretne ilyen videót akkor likeolja, hogy eljusson ez az üzenet Atishoz. Minden like számít.

  ÉnvagyokÉnvagyok5 hónapja
 • de vannak olyan összeesküvés elméletek mint példávul direkt kisseb zsebbek vannak bizonyos ruhákon mert így spórolnak. de paul street-től van egy olyan videó a leghitelesebbekről. hulabel.info/dron/f4CKkqCBbZ-MlX0/vide

  puppiravaszpuppiravasz6 hónapja
 • Kár, hogy az "összeesküvés elmélet" afféle pszichológiai bunkó lett, és használata mentséget ad arra, hogy miért is nem vizsgáljuk meg a tényeket és a lehetőségeket. Lehet bélyegezni, és megmaradni abban a hitben, hogy a világ egyszerű. Pont mint egy komcsi vagy náci. Mint ahogy lentebb írták, sokan még egy olyan teljesen nyilvánvaló fizikai képtelenség esetében sem kétkednek, mint a 911 esetében a tornyok összeomlása. Szerintem jobb gondolkodni rajtuk mint nem. Mire is lehet jó mondjuk egy uniform nanopor am sokáig lebeg a kiszórás után?! Másrészt tudtommal több "összeesküvés elmélet" igaznak bizonyult később, pl. a lehalgatással kapcsolatosak vagy az elektronikus levelek ellenőrzéséről szólók. De a világképünkkel is óriási probléma van úgy általában is, a teszt eredmények szerint majmok is kenterbe verik a világ vezetőit és okosait ld. Hans Rosling TÉNYEK c. könyvét!!!

  mihalammmihalamm7 hónapja
 • Nagyon tetszett, köszönöm ;)

  Bálint MurányiBálint Murányi8 hónapja
 • Nagyon érdekes téma, 30 percig is hallgattam volna! Jó lett volna érintőlegesen hallani róla hogy mivel lehet az ilyen embereket kibillenteni a tévhitekből

  Jana JanaJana Jana9 hónapja
 • én nem értem azokat akik csinálják ezeket a baromságokat amugy egyet értek Attisal

  Noah BlackNoah Black10 hónapja
 • Szia! A 36mp-nél kénytelen voltam megállítani a videót, mert addigra már teljesen nyilvánvalóvá vált számomra, hogy az az ostobaság, amit beszélsz (mindazonáltal, hogy lehet igazad van). Szépen kérlek oszd meg azt is, hogy honnan tudod, az állításaidról, hogy igazak? Például honnan tudod, hogy Obama nem irányítja az időjárást? Stb Ha te vagy az, aki a világon mindent tud, akkor elfogadom, amiket állítasz és bocsánatot is kérek a kijelentésemért. Ellenkező esetben, magas fokú intelligencia hiányra utalnak a kijelentéseid, melyben olyan dolgokat állítasz, amelyről dogalmad sincs. Szóval cáfolja meg kérlek, hogy nem vagy ostoba.

  SpydeR FPVSpydeR FPV10 hónapja
 • A hold egy szupertitkos III. halàlcsillag amit az èletben maradt palpatine csàszàr èpìttetett, hogy megfigyeljen egy szàmàra messzi-messzi galaxist, ès ha ùgy èrzi, veszèlyes lehet, egy lèzerből elpusztìtja az univerzumot. #IlluminAttis

  Opdragon 25Opdragon 2510 hónapja
 • 2:40 nincs hozzászólni valóm!😂

  Bub was hereBub was here11 hónapja
 • Személyes tapasztalatom van benne, a legtöbb pont ismerős volt számomra. Tini ként estem bele egy értelmesebbnek mondható konteóba (egyik oka, hogy volt/van egy nagy adag bizalmatlanságom a médiával, politikával kapcsolatban, pont ahogy mondtad is). Mindezt úgy, hogy a tudományok szerelmese volta mindig is, akkor kezdtem az egyetemet, és hát akkora hatással volt rám, hogy két év után otthagytam az akkori szakomat (molekuláris bionika, mondjuk voltak vele bajok az tény....), és átmentem matematikára, azzal a céllal, hogy bizonygathassam a konteós elméleteket (lehet röhögni rajtam, de az akkori tudásommal és világnézetemmel nagyon logikus és meglapozott dolognak tűnt). A sors iróniája, hogy matematika szakon minél többet tanultam (és fejlesztettem magam minden más téren is), annál inkább elhatárolódtam a "kis csoportomtól", míg végül rájöttem, hogy többsége merő ábrándozás (nem pedig jól megalapozott tények, ahogy ott állították). Úgyhogy érdesek élmény volt egy ilyet belülről látni, és kiszabadulni belőle :D Szerencsére nem bántam meg semmilyen döntésemet amit akkoriban hoztam. Mostanra úgy tekintek rá az egészre, mint egy érdekes gondolatmenetre, amiben lehet igazság is talán.

  Ádám NagyÁdám NagyÉvvel
 • Lapos föld, nincs hold, a királynő ürlény vata WTF? 😵😵😵

  Timea HuliTimea HuliÉvvel
 • illuminattis 🤣

  Ákos FarkasÁkos FarkasÉvvel
 • Esküszöm sosem akarok nevetni a szóvicceiden, de az élet nem kívánság műsor! 😅

  Lexa.LensLexa.LensÉvvel
 • Akkor amúgy mi van ha egy lapos föld hívőt kivisznek az űrbe és ott megmutatják neki a Földet?

  Wolf WhiteWolf WhiteÉvvel
  • Nincs inerciarendszer, nem fogja tudni értelmezni, max annyit lát belőle hogy kerek, akkor hinné el ha körbe repülnék...csak hát az 1 év kb, vagy nem tudom pontosan mennyi idő. Az űrben nincsenek jobbra-balra. Játsz a Descentel vagy a Tachyon : The Fringe játékkal így nagyábból képet kapsz...ami képes szimulálni a környezetet.

   Fooley AxelFooley AxelÉvvel
 • A pénzügyi világhatalom szinte biztos, hogy létezik, akinek sokszorosa a vagyona Bill Gates-énél, valószínű nem csak welnessre költi azt. Ennek persze semmi köze a többi faszsághoz, és a 9/11-et sem kéne egy lapon említeni a lapos földdel

  Márton SzabóMárton SzabóÉvvel
 • Én amit nem értek az az oltásellenesség. Szerencsénk van, hogy kevesen vannak, és így nincsenek hatalmas világjárványok(vagy hát most a koronavírus de szerintem annak is megtalálják hamarosan az ellenszerét)

  ᴅᴇᴘʀᴇssᴇᴅ sᴏɴɪᴄᴅᴇᴘʀᴇssᴇᴅ sᴏɴɪᴄÉvvel
  • Jártál külföldön gondolom. Tudtad hogy tőlünk nyugatra több országban nincs kötelező oltás? Láttad milyen betegek az emberek? Te tájékozatlanul értetlenkedsz, vagy...

   Attila KissAttila Kiss7 hónapja
 • Én tudom hogy Dancsó Péter az illuminati!!! Mert a Péter első 3 betűje 3 betűből áll és az illuminati egy háromszög! 😲😲😲😲😲😲😲

  Tamás SzabóTamás SzabóÉvvel
 • és mivan, ha azért kérdezi ati, hogy lehet, hogy őt felbérelték , mivel a bizalmunkba férkőzve akar minket hipnotizálni? XD (vicc)

  Misss_Misss_Évvel
 • Mi az az intro

  ÁbeltyubÁbeltyubÉvvel
 • IlluminAttis:)

  Boglárka GyőriBoglárka GyőriÉvvel
 • 😂😂

  Vojtech Béla ZsákovicsVojtech Béla ZsákovicsÉvvel
 • Azért némi alapja van az illuminatizmusnak.: hulabel.info/dron/gaKerXdkqL-hd6M/vide

  Szabolcs BollaSzabolcs BollaÉvvel
  • Annak igen, de semmi közük a gyík emberekhez, csak pénzügyi világhatalom van.

   Márton SzabóMárton SzabóÉvvel
 • Szuper video lett; érdekes volt!

  Music BoyMusic BoyÉvvel
 • A hold egyébként elég jó kis téma. Persze bizonyos kolátok között...

  Steve ACDCSteve ACDCÉvvel
 • Összeesküvés-elmélet, ha röhögünk rajta. Összeesküvés gyakorlata, ha ugyanazon már sírunk.

  Bendeguz Dobo.B.Bendeguz Dobo.B.Évvel
 • Hallodtam olyat is, hogy Ausztrália nem létezik, csak színészek lakják

  Richárd Gábor PálRichárd Gábor PálÉvvel
  • hallottam* :)

   Kamilla KerschnerKamilla KerschnerÉvvel
 • A bankárok irányitják a világot az biztos van róla egy könyv is a nevvekel ők ölték meg Kennedy-t és ők robbantoták ki mind a 2 világháborút hogy meggazdagodjanak!

  Ghost divisionGhost divisionÉvvel
 • Én simán megnéznék erről 30 perces videót 🙂

  Kitty KittyKitty KittyÉvvel
 • Tuti nem vagy ember 😂😂 Nézzétek meg milyen a szeme 🦎

  A N U B I SA N U B I SÉvvel
  • Akkor mi lenne?

   no yaoi no lifeno yaoi no lifeÉvvel
 • Lényegében az emberek is űrlények

  NuclearFoxNuclearFoxÉvvel
 • Soros............

  Toth LajosToth LajosÉvvel
 • Gyíkemberek?? 😂

  Nyerlucz MartinNyerlucz MartinÉvvel
  • Holokauszt?

   Paulus de KenezyPaulus de Kenezy9 hónapja
 • seggfej

  andrás Madocsaiandrás MadocsaiÉvvel
 • végtelen butaság az, amiket összehordasz..........CIA 60-AS ÉVEKBEN KREÁLTA AZ "ÖSSZEESKÜVÉS-ELMÉLET" KIFEJEZÉST AZOKRA AZ ESETEKRE, AMELYEKET TITKOLNI AKARNAK ELŐLÜNK, DE SOKAN PERSZE ÁTLÁTNAK A SZITÁN, ÉS EZ CSÍPI A TITKOS SZOLGÁLATOK SZEMÉT.....Gyalázat, hogy mennyire felfuvalkodott, és primitív vagy, nárcisztikus páccal ízesítve.............nyomorék

  andrás Madocsaiandrás MadocsaiÉvvel
 • ez a videó megtisztel engem...

  Attila SzakalAttila Szakal2 évvel
 • Egészen odáig egyhuzatra néztem ameddig azt nem mondtad, hogy ha 30 perces lenne akkor a kutya sem nézné meg... Most viccelsz??? Belőled 1 óra is kevés!

  The EdgeThe Edge2 évvel
 • Az összeesküvés elméletekkel nem szabad foglalkozni, az összeesküvég gyakorlatokkal viszont szükséges... pl hulabel.info/dron/rG2ehahpftGLips/vide hulabel.info?search_query=zeitgeist+magyarul

  Laszlo DekanyLaszlo Dekany2 évvel
 • Ki hisz a sivatagi apáca taetae-ben? Szerveződjünk csoportba

  Nao PotátóNao Potátó2 évvel
 • Ne foglalkozzatok összeesküvés-elméletekkel! Azok csak arra vannak, hogy féljen az ember. Mindegyik olyan dologról szól, amiket úgysem tudunk megváltoztatni, amiket meg sem tudunk érinteni.A Bibliai próféciákat kutassátok, mert azokban az igazság, emberi megoldás nincsen a történelmünkre nézve, csak isteni, ez utóbbi pedig tökéletes, csodálatos és páratlan.

  Ildy SziIldy Szi2 évvel
  • Úgy vaaaaan :D

   Bognár KonrádBognár KonrádÉvvel
 • Ne foglalkozzatok összeesküvés-elméletekkel! Azok csak arra vannak, hogy féljen az ember. Mindegyik olyan dologról szól, amiket úgysem tudunk megváltoztatni, amiket meg sem tudunk érinteni.A Bibliai próféciákat kutassátok, mert azokban az igazság, emberi megoldás nincsen a történelmünkre nézve, csak isteni, ez utóbbi pedig tökéletes, csodálatos és páratlan.

  Ildy SziIldy Szi2 évvel
 • Ne foglalkozzatok összeesküvés-elméletekkel! Azok csak arra vannak, hogy féljen az ember. Mindegyik olyan dologról szól, amiket úgysem tudunk megváltoztatni, amiket meg sem tudunk érinteni.A Bibliai próféciákat kutassátok, mert azokban az igazság, emberi megoldás nincsen a történelmünkre nézve, csak isteni, ez utóbbi pedig tökéletes, csodálatos és páratlan.

  Ildy SziIldy Szi2 évvel
 • Ne foglalkozzatok összeesküvés-elméletekkel! Azok csak arra vannak, hogy féljen az ember. Mindegyik olyan dologról szól, amiket úgysem tudunk megváltoztatni, amiket meg sem tudunk érinteni.A Bibliai próféciákat kutassátok, mert azokban az igazság, emberi megoldás nincsen a történelmünkre nézve, csak isteni, ez utóbbi pedig tökéletes, csodálatos és páratlan.

  Ildy SziIldy Szi2 évvel
 • Egyet értek :-)

  NESZTINNESZTIN2 évvel
 • Nagyon jo a video

  Tibor StingelTibor Stingel2 évvel
 • Illuminatis

  Bendec 555Bendec 5552 évvel
 • Atis a Illumináti 666 isten vs Satan

  KRISZTOFER SZTOJKAKRISZTOFER SZTOJKA2 évvel
 • hat Attis, szerintem ez alapjan a video alapjan tenyleg be vagy epitve te is

  Angelina Tália PénzesAngelina Tália Pénzes2 évvel
 • Attis azért ilyen okos mert földön kívüli

  GulyÁs GeRgőGulyÁs GeRgő2 évvel
 • ki más mint soros györgy.

  Bazsi RTMBazsi RTM2 évvel
 • Erről még lesz szó...

  Levente BalázsLevente Balázs2 évvel
 • hulabel.info/dron/a56erqtqp5eebnA/vide Kognitív disszonancia szelekció Legalábbis mi anno média órán így tanultunk erről magyarul. :>

  Enikő KívésEnikő Kívés2 évvel
 • Én megfejtettem a Kenedi gyilkosságot Kenedi lőtt először

  Szabolcs SántaSzabolcs Sánta2 évvel
  • Szerény véleményem: - túl jóba volt Marylin Monroeval (Norma Jane) aki Kubában is volt...információkat szivárogtatott ki. (Kubai rakétaválság idején volt) - FED-et nem akarta törvénybe iktatni. Thomas Jefferson érvelése voltak nála helytállóak. (Nem engedte a amerikai bankok privatizálását.)

   Fooley AxelFooley AxelÉvvel
 • Dehogy lapos hajó alakú a föld

  Molnár BalázsMolnár Balázs2 évvel
 • Hát igen, Kennedy elnököt a holdon lakó űrlények ölették meg, mivel ő tudta, hogy mi lesz a szeptember 11-ei támadás során és ők küldték Attist is, hogy hazudjon nekünk. Le Attissal! :D Amúgy nagyon jók a videóid :)

  Richárd VónyaRichárd Vónya2 évvel
 • Illuminatis!

  Soma JeviczkiSoma Jeviczki2 évvel
 • szép vagy és okos ...Nahát!

  Pál GyörgyPál György2 évvel
 • Atis neve A-val kezdődik az a háromszög alakú az illuminati is háromszög alakú Atis az illuminati. Illuminati comfirmd. XDF

  Lonly ArtistLonly Artist2 évvel
 • Mikor az összeesküvés-elmélet valósággá válik az a legijesztőbb, manapság pedig egyre több elmélet válik gyakorlattá. Mellesleg ez a videó csak azokról beszél amiket mi látunk bele, arról nincs szó, hogy mi van azokkal amikre sziklaszilárd cáfolhatatlan bizonyíték van, például a pénzhatalmi világelitre ami a saját szándékaiknak és akaratuknak megfelelően befolyásolják a társadalmat. 07:00 - visszautalnék előző állításomra, a hiteles "elmélet gyártók" folyamatosan keresik a cáfolatokat, nem viselnek szemellenzőt. Ilyen például Drábik János író.

  Péter PálinkásPéter Pálinkás2 évvel
 • A lapos Föld hívőket csak úgy lehet meggyőzni hogy ők tévednek hogy kilövik őket az űrbe bár van olyan barom akit még úgy sem

  Koppány PálfalviKoppány Pálfalvi2 évvel
  • Egyetlen dologgal lehetne őket meggyőzni, ha elvinnék őket az Antarktiszra, viszont nagyon hideg van (~80 C fok) egyáltalán ha ott látnák mi van és hogy nem ér körbe a Földön és továbbvinnék őket egy irányba, akkor meggyőződnének hogy nem az Antarktiszon kötnének ki, hanem Chile Partjainál, vagy Oroszországnál...vagy Alaszkánál, vagy az Északi-sarknál...pontosan nem tudom csak a saját véleményem.

   Fooley AxelFooley AxelÉvvel
 • Soros terv!

  Gábor KissGábor Kiss2 évvel
 • Ha már összeesküvés elmélet, akkor a migránsokkal kapcsolatban mit gondolsz? Hallottam olyanokat, hogy Amerika pénzeli őket, de ezt egy túlzó baromságnak gondolom... Azért 2018-ban azt hinni, hogy a Föld lapos... :P Én csak azt nem értem, hogy ezek az intelligens emberek miért nem tanulnak meg repülőt vezetni, vesznek egy repülőt, és repülnek el a bolygó széléig, hogy onnan nézzenek a bolygó peremét? Ha másnak nem hisznek, akkor menjenek el saját maguk, aztán meglátják. Azt szevasz!

  alucardangel1721alucardangel17212 évvel
 • Áhá, értem, miért nem lehet meggyőzni az összeesküvés elméletekben hívő embereket, hogy nincs igazuk.

  ♥Csillámcica♥♥Csillámcica♥2 évvel
 • Kiakadtam hogy van olyan ember, aki még azt is elhiszi hogy nincs Hold meg hogy a Föld lapos o.O diik, ezek se álltak sorba logikáért amikor oszották xD

  ♥Csillámcica♥♥Csillámcica♥2 évvel
  • @OurLordAndSaviour hát jó :D akkor rendben :D

   ♥Csillámcica♥♥Csillámcica♥2 évvel
  • @OurLordAndSaviour miért érdemeltem ezt a roppant értelmes vélemény kinyilvánítást? Nem kell egyetértened velem, de azért ez enyhén szólva... fojtsd meg te magad, ha ennyire futotta..

   ♥Csillámcica♥♥Csillámcica♥2 évvel
 • illuminatis video lehetne mèg

  Eszter NémethEszter Németh2 évvel
 • Mindenkinek aki azt hiszi hogy a föld lapos azt tanácsolom hogy menjen a szélére és ugorjon le!

  lizu:))lizu:))2 évvel
 • Te szcientológus vagy?

  slukkslukk2 évvel
 • Az tény hogy a világ irányítása az egész emberiség 0.01 százalékának a kezében van. Ezek a milliárdos bankárcsaládok. Ha ezzel minden egyes ember tisztába lenne egyszerüen agyonvernék ezeket a családokat és egyből megszünne a világ adósság állománya. Ettől ők rettenetesen félnek és ezért alkották meg dobták így úgy a köztudatba ezeket a terelésül szolgáló színes elméleteket. Eme összeesküvés elmélet a gyakorlat, és sajnos semmi esetre sem színes.... 😒 Az igazság mindig unalmas

  senki Alfonzsenki Alfonz2 évvel
  • Egyetértek.

   Péter PálinkásPéter Pálinkás2 évvel
 • Ausztrália nem létezik

  Ágoston NagyÁgoston Nagy2 évvel
 • A föld lapos? menj ki a szélére kérlek!:):D

  Tamás TarjányiTamás Tarjányi2 évvel
  • OOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

   Bognár KonrádBognár KonrádÉvvel
 • Ilumin,Attila

  Erika SzászErika Szász2 évvel
 • Akkor a medvedisznóember sem létezik??? 😵😵😵

  Ábel KarszaÁbel Karsza3 évvel
 • Attis, a szemed illuminati árnyalatú. Ugye nem csak én vettem észre ezt az összeesküvést?

  Ezermester MindenhezértekEzermester Mindenhezértek3 évvel
 • Szóval Brandon Stark a Night King?

  csatorna nevcsatorna nev3 évvel
 • ILLUMINATTIS

  Orsi KözépesyOrsi Középesy3 évvel
 • Atilluminati

  Bastion 21Bastion 213 évvel
 • érdekes

  Bodai AttilaBodai Attila3 évvel
 • Obamalipszis!!!

  TomaToTube _TomaToTube _3 évvel
 • Atis valójában egy gyík ufó akinek a mellszőre is mű, és csak azért látszik, mert a képernyő alján van, és mivel az arcát/szemét nézzük, miközbe beszél, mellszőre félperifériás látásunkba esik, mely miatt tudat alatt elhisszük, hogy emlős. A haja azért hasonlít egy sisakra, mert így nem látjuk a gyíkkoponyáját. Ugyanis ő egy figyelem elterelő, aki infókkal terheli az agyunkat. Ugyanez Justin Bber, és még sokan mások. A gyík ufók minden országban, minden nyelven képesek megszólalni, mert mellkasuk felett a lafógó gyíkbőrbe van építve egy fordító készülék, ezáltal a Youtubon, és hasonló médiumokon át mossák az agyunkat, hamis információkkal. Továbbá a videók, klipek stb fénye, és hangja olyan frekvencián rezeg, hogy a készülékeinkkel együtt az már csökkenti agyunk azon funkcióit, melyekkel felismerhetnénk az igazságot. Ez az összeesküvés elmélet milyen lett? :D Imádom őket, szerintem tök kreatívak. Ez az első, amit én írtam, de sokmindent loptam.

  DDoomsdayDDoomsday3 évvel
 • Stop Soros

  Csanád HegedüsCsanád Hegedüs3 évvel
 • 911 egyértelmű, ürügy a háborúra az olajért. Az időjárás irányítása meg Nikola Tesla, HAARP. Kapásból kettő megvan.

  Sepruu TollSepruu Toll3 évvel
 • Illuminatis :)

  Nóra TóthNóra Tóth3 évvel
 • Nagyon jó😃

  Mihály DianMihály Dian3 évvel
 • Szívesen látnék még ilyen témájú videót :D

  Raidon SSRaidon SS3 évvel
  • Teljesült a kívanságod

   BenciusBenciusHónapja
 • Bájos, okos, szakos összegzés. Tömör. A fél órát is szívesen végig néztem volna. Persze - minden mintafelismerő kognitív képességünk evolúciós fejlettsége ellenére i-, még erős önértékelés és önkontroll mellett is lehetséges, hogy egyesek ténylegesen tudnak létező összeesküvésekről, amelyek egyáltalán nem biztos, hogy csak elméletek. Drábikot nagyon is felelősnek és stabil önértékelésűnek, ráadásul felkészültnek is gondolom, akit nem a csoportkohézió okán érdemes meghallgatni. Viszont bárkinek ajánlom ezt a "Tanulom Magam" programot, mert az az életünk végéig ránk fér.

  Zsuzsánna SzalayZsuzsánna Szalay3 évvel
 • Téma: Illuminati

  MevrixMevrix3 évvel
 • Nem volt száraz egyáltalán. Akár mélyebben is belemehetsz véleményem szerint minden témádba, de így is nagyon szeretem a videóidat! Jó, hogy van minőségi anyag is a youtube-on hála neked

  Ágoston SzerzőÁgoston Szerző3 évvel
 • Az, hogy ez a pszichológiai mechanizmus működik, kizárja-e az összeesküvéselméletek igazságtartalmát?

  Mano95Mano953 évvel
  • @Kamilla Kerschner Mielőtt (újra) vitába szállnál az ismerősöddel, szeretném, ha ezt a hozzászólást elolvasnád. Ami így visszatekintve elég hosszú lett. Szóval igazán lekötelezett leszek, ha megteszed. 😃😃 I.) A hozzászólásomban szeretném felvázolni neked az összeesküvés-elméletekkel kapcsolatos meglátásaimat, és egy új nézőpontot kínálni számodra. A hozzászólásom egy része határozott kijelentéseket tartalmaz. Ennek célja a meglátásaim és az új nézőpont lényegretörő és világos felvázolása, nem pedig a meggyőzés. Az összeesküvés-elméletekről, háttérhatalomról készült egy blog, ami teljesen más szellemiséget képvisel, mint a többi forrás hasonló témában- hiába azonos a téma, a 90%-a teljesen eltér a megszokott sablonoktól. Rendkívül tanulságos írások vannak benne. Ami az ismerősödet illeti: Nem tudom, mennyire bonyolódott bele a témába és mennyire lovallta bele magát, DE: -azért, ha valakinek a szeme elé kerül egy információ, ami az addigitól teljesen eltérő világképet bizonyít be számára (szó szerint egy világ omlik össze benne), akkor be lehet látni, hogy annak óriási sokk-szerű érzelmi töltete van, rengeteg új inger, érzelem és gondolat önti el az embert, ami heves reakciókat válthat ki mind a témába való belemélyedés irányában, mind a mások meggyőzésének irányában. Pl. az első 1-2 évben, miután találkoztam ezekkel az elméletekkel, én is nagyon belebolondultam a témába... aztán lehiggadtam. -el tudod képzelni milyen érzés abban a tudatban lenni, hogy az egész emberiséget érintő rendkívül fontos információk birtokában vagy, és szinte senki sem hisz neked, amikor elmondod őket. (attól függetlenül, hogy ezek az információk validak-e vagy sem, te ebben a tudatban élsz) Az mindenképpen fontos, hogy valakinek egy téma ne folyásolja be ilyen megszállott szinten az életét, legalábbis tartósan ne. El kell fogadni továbbá azt is, hogy az agresszív érvelés senkit nem fog meggyőzni, viszont másokban ellenérzést válthat ki, ami nem tesz jót az emberi kapcsolatoknak. Azt is el kell fogadni, hogy az emberiség nagy része nem nyitott erre az információra, ami nem azt jelenti, hogy ne terjeszthetné, csak ezt ne agresszíven vagy túllelkesen tegye, s képes legyen viszonylagos lelkibékével elfogadni, ha mondandója süket fülekre talál. De ilyen tanácsot olyantól hallani, aki nem hisz az összeesküvés-elméletekben eléggé idegesítő tud lenni. 😃😃 Szóval remélhetőleg magától is rájön ezekre, mint régebben én is, vagy akad egy "bajtársa", aki megadja neki ezeket a tanácsokat. II.) Nehéz téma az összeesküvés-elméleteké. Nehéz ügy az összeesküvés-hit és az összeesküvés-hívők/tagadók kérdésköre is. A helyzet bonyolultságát okozza többek közt: -sok és többféle összeesküvés-elmélet létezik; azoknak eltérő a valóságtartalmuk, hitelességük, logikusságuk -többféle motiváció és pszichológiai mechanizmus húzódik mind az összeesküvés-hit mind az összeesküvés-tagadás mögött is -könnyű belezavarodni az összeesküvés-elméletekbe vagy túlzottan beléjük mélyedni -a többségi társadalom viszont erős negatív előítélettel viseltetik az összeesküvés-elméletekkel szemben, és túl szorosan lezárják az elméjüket velük szemben III.) Az igazság szerintem: 1.) A háttérhatalom létezik és működik. 2.) Az összesküvés-elméletek sokasága valójában egy kaotikus hülyeség-tenger. 3.) Az összeesküvés-elméletek magva ennek ellenére igazság. 4.) A háttérhatalomnak megvannak a módszerei, hogy hogyan oltsanak hülyeséget az összeesküvés-elméletek közé, s hogyan kuszálják össze az információkat. 5.) Vannak bogaras és túlhiszékeny emberek is, akik mindenféle rossz szándék nélkül beleürítik a saját fantazmagóriáikat vagy másokéit osztják tovább az összeesküvés-elméletek tengerébe. 6.) Végül így válik az összesküvés-elméletek sokasága valójában egy kaotikus hülyeség-tengerré. 7.) Az összeesküvés-elméletek képesek valláspótlékká válni. 8.) De mivel az összeesküvés-elméletek magva igazság, eképpen nem csak egy világkép, hanem maga a valóság. 9.) Az eddigiek alapján látható, hogy nem nehéz belezavarodni az összeesküvések világába, sokan bele is zavarodnak. 10.) Az összeesküvések tagadásának és a háttérhatalom létének tagadásának megvan a maga sajátos pszichológiája, ugyanúgy, mint ahogyan az összeesküvés-hitnek is, ahogyan ezutóbbit Attis kifejtette a videójában. Egyébként nagyjából hasonló mechanizmus alapján működnek: mindkettőnek lényege a világképalkotás és a világképváltás (világkép-rögzültség, világképváltás nehézségeinek és motivációinak) pszichológiája. IV.) Amikor találkoztam az összeesküvés-elméletekkel, én is egymás után faltam a témában minden szöveget és videót, valamint mindenkit meg akartam téríteni. Aztán, amikor lecsillapodott az újdonság hatása, elkezdtem tisztán látni, hogy mekkora káoszhalmaz ez a sok összeesküvés-elmélet, és teli vannak ellentmondásokkal. A rengeteg információforrásból, ha valaki nyitott elmével (azaz meg tudja haladni a világkép-rögzültség pszichológiai korlátait) és kíméletlen logikával, tárgyilagossággal nézi, kitűnik, hogy: - az összeesküvés nem elmélet, hanem valóság - a háttérhatalom létezése egyértelmű - a működésük módjáról, módszereikről valamilyen képet is kapunk - a céljaik és szándékaik minőségéről is képet kapunk (nem jók) DE 2 lényeges dolgot nem tudunk meg, mert az erről szóló információk már túl zavarosak: - azt látjuk, hogy nem jók a céljaik, de azt nem, hogy mik azok, hogy pontosan mik a szándékaik, terveik, és ezek megvalósítására pontosan mi a motivációjuk - oké, hogy tudunk erről a hatalmas összeesküvésről, de hogyan tovább? mit tehetünk? mi a megoldás? Aztán rátaláltam egy a blogra. Már az első bejegyzésből, amit ott ovastam, kitűnt, hogy ez valami nagyon más. Az addigi forrásaimban, még a jobbfélékben is volt valami élményhajhászó, hatáskeltő jelleg, ami ilyesmiket takar: a nagy leleplezés eksztázisa; és/vagy kisebb-nagyobb misztifikáló hangulatkeltés; és/vagy egy amolyan "összekacsintó jelleg", hogy: "igen, MI, akik ugyebár már tudjuk, hogy mi a Nagy Igazság *kacsint* *kacsint*"; és hasonlók. Ez a blog viszont hangvételében sokkal józanabb, tartalmában sokkal letisztultabb és újszerű volt. Valamint itt választ lehet kapni arra a két kérdésre, amit említettem, hogy addig nem találtam rájuk választ. A blog 2009-ben 2012 blog névvel indult, azóta A játék neve: Föld lett a neve. Érdemes sorban haladni a bejegyzésekkel; a link, amit mellékelek, egy olyan oldalra mutat, ahol átláthatóan sorba rendezve van a blog törzsanyaga (a Káin és Ábeles bejegyzést szerintem első körben hagyd ki): tothbalint.info/jatekneve.php De, ha minderre nem is vagy nyitott, azért ezt az egy bejegyzést, ha mást nem, külön érdemes elolvasni. Arról szól, hogy miért ilyen kaotikus az összeesküvés-elméletek világa: tothbalint.info/jatekneve.php?page=020-iranyitok-12 Köszönöm a figyelmet 🙂

   Mano95Mano95Évvel
  • Igen én is ezen gondolkodtam, hogy ugye az nem zárja ki, hogy valamelyik esetleg tényleg igaz legyen. És sajnos előre félek, hogy az az ismerősöm akinek meg akarom mutatni ezt a videót, pont ezt fogja reagálni. Hogy Ő ezt mind tudja, és hogy nem bolond, ő igenis egy tudatos ember, és semmi köze ennek a pszichológiához. Amiket ő mond az igenis igaz, van pénzhatalmi világelit, mindent ők irányítanak a háttérben, és semmi köze ennek a mintakereséshez... :D Inkább nem mutatom meg. :D Intelligens, tanult embereknél mindig így kezdődik, egy 911-el vagy valami olyannal ami tényleg elgondolkodtató, és tényleg lehet benne valami, de aztán annyira át tudnak esni a ló túl oldalára, hogy az már ijesztő... És az a legborzasztóbb, hogy utána 0-24 ezt nyomja, ezt keresi az interneten, csak ilyen videókat néz a youtubeon stb...és öngerjesztő a folyamat, mert tele van ilyen ocsortány tartalmakkal az internet...

   Kamilla KerschnerKamilla KerschnerÉvvel
  • Ott a pont!

   Péter PálinkásPéter Pálinkás2 évvel
 • Hmmm amiket mondtál az semmi ehez képest : A víznek van DNS-e xD néz utánna sírni fogsz a nevetéstől XD

  Bence Csaba DúzsBence Csaba Dúzs3 évvel
 • Illuminatis! :D

  AlmakedveloAlmakedvelo3 évvel
 • Atis te illumináti gyíkember a föld tényleg lapos😅😅😅😅

  ZolikillerZolikiller3 évvel
 • Na darwinisták! Ha egy majom pár millió évvel ezelőtt képes volt (persze tudom hogy hosszú, hosszú idő alatt) emberré változni, akkor az utóbbi pár ezer évben miért állt le a fejlődésük? Most miért nincsenek félmajom-félember csordák valahol Afrikában? Miért nem nő láb a halakra, miért nem fejlődik tovább az ember? Vagy bármi? Ha régebben képesek voltak ilyesmire? Ha lehetséges lenne ilyesmi akkor miért élnek napjainkban is alacsony rendű életformák? Várok válaszokat, szívesen vitatkozok kulturált ember módjára

  Bálint VassBálint Vass3 évvel
  • Azta picsa, fájdalmas volt olvasnom, hogy miket írtál le XD

   Sonkoly ÁkosSonkoly ÁkosÉvvel
  • Napjainkban hogyne élnének alacsony rendű életformák!

   Soma JeviczkiSoma Jeviczki2 évvel
  • Mert nem állt le. Ugyanúgy fejlődünk, ugyanolyan ütemben.

   Soma JeviczkiSoma Jeviczki2 évvel
  • Bálint Vass Hogy megértsd az evolúciót: Zállatorvos → „DNS-től az evolúcióig - csak egyszerűen” 5 részes minisorozat, vicces és informatív. A másik pedig a talkorigins oldal ahol az összes kreacionista érv és azok cáfolatai össze vannak foglalva: www.talkorigins.org/indexcc/ UI: ma is fejlődik minden, csak nagyon lassan (értsd: egy egész emberi élet lepkefingnyi idő látványos evolúciós léptekhez).

   Sándor KovácsSándor Kovács3 évvel
 • Tanulságos tartalom, de miért nem esett szó az összeesküvés gyakorlatról? Vagy az egy másik videóban lesz bemutatva? A fél ország beszél Orbánék mutyizásáról. Az nem összeesküvés a magyar nép ellen? Ráadásul sokan bizonyítani is tudják, igaz hogy főleg maguknak. :) További infromációk: toxikologia.blogspot.hu/2017/08/hatterhatalom.html

  Gyula DetvaiGyula Detvai3 évvel
 • illuminAti

  Attila RáczAttila Rácz3 évvel
 • De szerinted akkor a 9.11 tényleg nem átverés?

  Kelemen HunorKelemen Hunor3 évvel
 • Az tetszik a legjobban ebben a videóban, hogy illusztrációként arra, hogy mennyi összeesküvés elmélet hívő van, ott a komment szekció - és egyébként tényleg, teljesen intelligensnek tűnő, választékosan fogalmazó emberek is tolják az ötletesebbnél ötletesebb teóriáikat. :D

  SzösziSzöszi3 évvel
  • Arra nem gondoltál, hogy nem biztos h csak teória?

   Péter PálinkásPéter Pálinkás2 évvel
 • Szerintem nincs igazad...Tényleg nagyon sok hülye összeesküvés elmélet van, de nem az a lényeg, hogy igaz-e vagy sem, hanem mi mögötte az igazság, hiszen a mai világban sokkal egyszerűbb dezinformálni, mint csak szimplán eltitkolni valamit.jatekneve.blog.hu/2009/06/12/az_iranyitok_12_legnagyobb_hazugsaga_12_az_iranyitok_nem_leteznek_819

  Gergő BohrátGergő Bohrát3 évvel