Mi az a Megérzés és bízhatunk-e benne?

Sziasztok! A mai videóban a megérzés kérdését fogjuk körüljárni és megnézzük, hogy tudományos szempontból mit lehet elmondani róla. Hogyan működik? Miért érezzük? Meg lehet-e bízni benne? Ezekre a kérdésekre keressük a választ a mai videóban.

Írjátok le a komment szekcióba, hogy ti tudományosan vagy spirituálisan néztek a megérzésekre és hogy mi volt a legmeglepőbb megérzésetek valaha?

Attis Instagram:
attis_ae_tm

Tanulom Magam Tanulók csoport:
groups/35755...

Tanulom Magam Instagram:
tanulom_magam

Tanulom Magam Patreon
www.patreon.com/tanulommagam

Látogassatok el a Tanulom Magam facebook oldalára is, friss infókért, hírekért:
tanulommagam...

Email: tanulommagamcsatorna@gmail.com

Letöltés

Megtekintés
48,282

Megjegyzés

 • 3:20 mikor se táskád se esernyő nincsen

  tos hirotos hiro9 napja
 • Szia Attis. Nekem gyerekkoromban voltak megérzéseim. Ezek felnőtt koromra eltüntek. Az egyik legfurcsább az, amikor kb 9 éves koromban ( minden esetre alsó tagozatban) a nagy szünetben elkezdtem keservesen sírni. Nem tudom megmondani mai napig, hogy miért. A tanárnénik, mikor kérdeztek, hogy mi a probléma, csak annyit tudtam mondani, hogy azért, mert nagypapa meg fog halni. Ez kb délelőtt 10 óra körül volt, ha jól emlékszem. Végül is megnyugtattak valahogy, és elfelejtkeztem erről. Mikor kísértem haza az egyik osztálytársamat, láttam megállni egy piros autót, anyum szállt ki belőle, vérvörösre sírt szemekkel. Az ő apukája, nagypapám halt meg aznap tüdőrákban. Tudom, egy tüdőrákos embernél lehetett tudni előre, hogy el fog menni, de a 90-es években, 9 éves gyerekként én nem ezzel magyaráznám. Volt még 1-2 kissebb megérzésem ezután, de tini koromra eltüntek. Nem tudok magyarázatot adni erre, de ma màr nem is akarok. Szép napot neked és kellemes hétvégét. 🙂

  Brasko AngelikaBrasko Angelika24 napja
 • Dejavu?

  Petra ForintosPetra Forintos28 napja
 • Az a megérzésem Attisról, hogy közel tudja mit beszél nekünk 😀😅

  Ádám Tibor MocsáriÁdám Tibor Mocsári2 hónapja
 • én among usban tudom bizonyíték nélkül megmondani 100 ra hogy ki az imposztor

  Noémi GáspárNoémi Gáspár3 hónapja
 • Nekem egyre többször nagyon furcsa megérzéseim vannak előre megérzem ,hogy felhívnak telefonon nem 2-szer megtörtént velem manapság egyre gyakrabban ,hogy mielőtt felhívnak 4-5 másodperccel azelőtt elkezdem keresni a telefonom majd mire kézbe veszem felcsörren tegnap például full random felkeltem 10 óra előtt 15 perccel (mivel elmaradt az első két órám) majd mondtam a barátnőmnek ,hogy szerintem most fog szólni az ébresztő és nem telt el 5 másodperc felcsörrent az óra,ma elmentem a herceg prímás utcai rendelőbe és mielőtt harangozott volt valami fura érzésem, hogy valami történni fog és 12:15 kor harangoztak (nyílván ezt mind úgy hogy egyik megérzésem előtt sem figyeltem az időt)

  szeri monaszeri mona3 hónapja
 • Én szoktam néha a jövövőbe álmodni, de csak kiseb mondatokat, hangokat.

  Áron GóraÁron Góra3 hónapja
 • Egy átlagosnak tűnő reggel felkeltem, majd evés után úgy gondoltam ideje a ruhákat mosni tenni. Na most két ajtó van az also szinten. Az egyik a garázshoz vezet, a másik pedig a tehnik részleghez többek közt ott van a mosókonyha is. Én minden gondolkodás nélkül egyenest a garazshoz vettem az irányt, be ültem a kocsiba és ki hajtottam a garázsból egyenesen nagyanyamhoz vitt utam anélkül hogy szóltam volna valakinek vagy hogy gondolkodtam volna azon hogy miert is megyek így oda ilyen hirtelen minden bejelentés nélkül (120km re lakik tőlem). Mikor oda értem szörnyű látvány fogadott. Nagyanyám össze esve...(betegség miatt). Később ki derült hogy ő neki végig az volt a fejében hogy én menjek oda hozzá és segítsek rajta.... Az orvosok szerint ha fel órával később érek ki s hívők mentőt akkor már nem lehetett volna meg menteni. Ez volt a leg különlegesebb esemény a sok közül ami velem történt. A magyar nem az anya nyelvem szóval elnézést ha nem volt annyira érthető.

  Shay LinShay Lin4 hónapja
 • Szia, az utóbbi egy hónapban jobban el kezdtem foglalkozni az agyammal, szervezetemmel. Manapság amiket álmodok, annak valami jelentése van a következő napra nézve. Csak meg kell fejteni az álmot és úgy sikeresebb lesz a napom.

  RobiRobi5 hónapja
 • Atis, szépen kérlek, hogy készits videót külön a Korona vírus tagadókról, hogy mért hisznek ezekbe az össze esküvés elméletekbe olyan sokan!!!! Szinte minden embert érdekelne szerintem . Kérek minden más személyt ha szeretne ilyen videót akkor likeolja, hogy eljusson ez az üzenet Atishoz. Minden like számít..

  ÉnvagyokÉnvagyok5 hónapja
 • Én pl mindig megérzem ha egy hozzám közel álló személy, hamarosan belép az ajtón. Úgy hogy semmi nem utal rá hogy ő az.

  Annamária RuszóAnnamária Ruszó6 hónapja
 • Egyszer megálmodtam hogy be fogok hugyozni és tényleg be hugyoztam... Egy kibaszott médium vagyok...

  Stark KornelStark Kornel7 hónapja
 • Mindig a megérzéseimet követem, kivéve mikor nincs.😅

  Hhggff NkhffHhggff Nkhff8 hónapja
 • Egyszer az iskolában dolgozat írás közben azon gondolkodtam milyen rég volt mar tűzriadó ahogy ez a gondolat bevillant valamiért hangoz adtam a gondolatomnak és csak ugy bemondtam hogy basszús de rég volt mar tűzriadó.. ahigy ezt kimondtam szólt a jelző szerencsére csak próba volt de ez mai napig felemlegett sztori 8 év után ha talakozunk az osztálytársakkal. ...korábban sosem gondolkodtam tűzriadón és sosem adtam hangot a gondolataimnak a többiek nevettek én egy kicsit megijedtem magamtól...nem volt kellemes érzés de a többiekkel együttnevetve elfolytottam a gondolatot azóta töbször is volt azonnali megérzésem ami bejött....nekem rémísztő

  EduOfficialEduOfficial8 hónapja
 • Én a felvételi előtt, megéreztem, hogy mit fogok kapni és hipersebességgel elkezdtem átnézni, de anya eltetette velem, hogy "nyugi. Úgysem az lesz" Na ki találta ki mit kaptam??..hát persze, hogy azt😅

  Annamária KovácsAnnamária Kovács8 hónapja
 • 7:56 Tehát se varázsló, sem jedi nem lehetek? :c Azért ez most rosszul esett.

  SeeriasSeerias8 hónapja
 • Nekem is többször volt, hogy megálmodtam egy szituációt ami pár napom belül szinte pontosan ugyan úgy történt. A legérdekesebb eset mégis az volt amikor egy rendezvényen voltunk a családommal ahol volt tombola, a fődíj pedig egy nagyon értékes nyeremény volt amit nagyon szerettünk volna megnyerni. Ahogy sétáltunk a helyszínen valahogy bevillant egy tombola amely piros volt és a 47-es szám volt rajta. Gondoltam azt fogom kérni mikor vesszük a jegyeket, miért is ne? Így hát a tombolás pultnál ezt a számot és színt kértem, de akkorra már eladták. Később, a sorsolás alatt kihúzták a piros 47-eset és ez volt a nyerő szelvény a főnyereményhez. A hugommal ledöbbentünk mindketten.

  Virág NémethVirág Németh9 hónapja
 • Nálam ez sugallatként jönnek random. Példa: Egyszer csak a semmiből eszembe jut egy régi ismerősöm akiről már évek óta nem hallottam semmi infot. Aznap, vagy másnap vagy felhív, vagy ír vagy találkozom vele valahol. Kiskoromban ez az ételekkel és a filmekkel/mesékkel volt így. Ha gondoltam rájuk akkor “valóra váltak” pár napon belul. Ha valaki azzal ervelne hogy , az ismeroseim a periferikus latasomba volt azon a napon vagy hogy a reklamok mutattak a filmeket vagy hogy anyukam emlitette h miket fog fozni azon a heten azokat elkell h keseritsek.

  Bella FűzBella Fűz9 hónapja
 • Régen nyertem a jokeren hatszázezer forintot. Élőben néztem a sorsolást és amikor elkezdték a joker számokat húzni annyira természetesnek éreztem, hogy az én számaimat húzzák, hogy nem is csodálkoztam csak mondtam mi a következő szám. Az utolsó nem jött be, akkor negyven millát kaszáltam volna. Máig az a megdöbbentő számomra, hogy annyira magától értetődőnek éreztem azt, hogy milyen szám következett mint egy elemi dolgot amit mindenki tud.

  Krax BlaKrax Bla9 hónapja
 • Egyszer 3. osztály környékén volt egy megérzésem, hogy egy osztály társam 3szor el fog esni tesin és kapni fog egy 5-öst, óra közben 3szor nagyon durván el esett 3szor. és meg is kapta csak úgy rnadom az 5-öst óra végén, se előtte se utána se kapott senki soha egy random 5-öst tesiből

  BészmiBészmi9 hónapja
 • Gyerekkoromban sok pontos megérzésem volt, aztán idővel ezek elmúltak. Pedig milyen jól jönne mostanság, főleg egy lottózó közelében... :)

  Nikoletta FöldiNikoletta Földi9 hónapja
 • Diszkóbaéesetet éreztem meg csupán 10 másodperccel a bekövetkezte előtt. Jógáról mentünk haza a 7-es úton Diósdnál, ahol egy lejtős szakaszhoz értünk. Ott csak annyit mondtam a páromnak, hogy milyen nagyot lehetne ugratni ebben a körforgalomban. Rá pár másodpercre egy fehér VW Golf óriási sebességgel a körforgalomba szembe hajtott be és szabályosan a levegőbe repült, majd egy beton árokban landolt. Ketten voltak a megsemmisült autóban és csodák-csodájára mindketten könnyebb sérülésekkel élték túl. Persze matt részeg volt mind a kettő...

  EurotropiaEurotropia10 hónapja
 • Amikor új kolléga jött hozzánk, én egyedül megéreztem hogy valami nem okés a sráccal, fél év után már nincs aki ne könnyebbülne meg ha mondjuk elmenne :p

  DracopuellaDracopuella10 hónapja
 • Van egy olyan megérzésem, hogy a Mercedes rommá nyeri magát idén is :( :D

  RandomMenRandomMen10 hónapja
 • sokszor találok ki lehetetlen dolgokat minthogy a busz fe fog borulni félek felszálni viszont megteszem. De egyszer annyira biztos voltam benne hogy megtörténik hogy fel se száltam és tényleg felborult. Ez volt a legnagyobb megérzésem általában sokkal kissebbek szoktak lenni.

  László CsizmadiaLászló Csizmadia10 hónapja
 • nekem olyan is volt hogy gondoltam valamilyen videóa, és a youtube kiadta a kezdő lapon

  dorina bendedorina bende10 hónapja
 • táborban voltam, és azt éreztem hogy valami baja van a nyulamnak. Édesanya 2 óra múlva szólt hogyelszökött

  dorina bendedorina bende10 hónapja
 • Mágia

  Erik_SenpaiErik_Senpai10 hónapja
 • 2:10 rám ez nagyon igaz

  V illagerV illager10 hónapja
 • Nekem sokszor olyan megérzéseim voltak, ami miatt elkerültem a kellemetlen dolgokat. Nem egy álom képről van szó, igazából nem is tudom hogy mitől van, de mondjuk a munka helyen. A főnököm mindig utazik, ez miatt szinte soha nem jön be a munkahelyre. Pont éjszakás műszakban voltam. Elmentem a pihenőbe egy kávét inni, de elbóbiskoltam. Pár percig aludthattam talán, aztán hirtelen felébredtem, kávét sem ittam. Ahogy vissza mentem dolgozni, pont akkor lépett be a főnök. Ha még "pihenek" mire a főnök jön, kaptam volna egy alapos fejmosást 😀

  István KovácsIstván Kovács10 hónapja
 • Nekem sokszor van dezsavúm

  Beni GameplayBeni Gameplay10 hónapja
 • Amikor az egyik sógornõmet megismertem, vállig érõ szõke haja volt, amit hirtelen feketére festetett és növesztett. Évekig így ismertem õt. Ez még az internetes idõszak elõtt volt, tehát nem láttuk fényképen sem gyakran egymást. Pár év elteltével eldöntöttük, hogy elutazunk hozzá, és az utazás elõtti éjjelen vele álmodtam. Szõke, vállig érõ haja volt álmomban. Odafelé még mondtam is a férjemnek, milyen furcsa álmom volt. Jól ki is nevetett. Aztán amikor odaértünk és kijött elénk a sógornõm, mindkettõnkben meghūlt a vér: ugyanis szõke, vállig érõ haja volt...

  Anikó KirályAnikó Király11 hónapja
 • Én rendszeresen álmodom meg a jövőt vagyis van hogy valaki mond vagy csinál valamit és én úgy érzem hogy ez már megtörtént ez elég sűrűn megtörténik de olyan hogy rossz érzésem van vagy tudom hogy valami rossz fog történni olyan még nem volt

  Lili_ PnsLili_ Pns11 hónapja
 • Budapest felé haladva, gondolkozásba, hogy nővérem terhes.rá 10 percre anyám hiv hogy kepzeljem el mi törtent.mondom neki tudom.ereee viszza kerdez hogy honnan tudod?én meg,hogy megéreztem.

  Norbi NorbiNorbi Norbi11 hónapja
 • Van hogy megálmodok dolgokat, és utána egy pár hónapra rá meg történnek... A legdurvabb az egy autó baleset volt eddig amit megálmodtam, és az kb egy két hónapra rá meg történt a falunkban épp a napokban.

  Bukvic MátéBukvic Máté11 hónapja
 • Én egyszer megéreztem hogy egy meccs eredménye 2-1 lesz és 2 perc hosszabítás lesz.(összejött)

  Marcell TarpatakiMarcell Tarpataki11 hónapja
 • 100% hogy a jövőben látni fogjuk hogy mi fog történni majd, mert ugye amikor álmodunk van egy olyan eset amikor látjuk hogy mi fog történni.....

  \ THE SHADOW /\ THE SHADOW /11 hónapja
 • de javou érzésről is csinálhatnál videot (nem tudom jol irtam e)

  David CsegziDavid CsegziÉvvel
 • Az egyik legerősebb megérzésem a párommal volt, sosem láttam előtte, teljesen más sulikba jártunk, nem volt egyáltalán közös pont az életeink közt. Aztan egyszer csak egy ismerősöm mellett ott allt, ranéztem, és egyszerűen tudtam, hogy nekem mindenképp valahogy közöm lesz hozzá. 🙄

  Báthori OrsolyaBáthori OrsolyaÉvvel
 • A megérzés létezik, felsőbb énedtől, fejleszthető is. Kérdés az, ki, és Te mennyire hallgatsz rá akkor is, ha a racionális elméd mást súg?

  Nagy SzaffinaNagy SzaffinaÉvvel
 • A legdurvabb az volt, hogy egy hettel mielott meghalt Bud Spencer azt almodtam, hogy megfog halni. Nem emlekszem, hogy neztem volna akkoribban a filmjeit.

  Moncsy VargaMoncsy VargaÉvvel
 • Épp a videó megtekintése alatt jutott eszembe, hogy egy bizonyos személy milyen régen írt, abban a pillanatban bevillant a chatfej!😱

  Lili PósánLili PósánÉvvel
 • Nekem az van hogy még sosem ültem repülőn és nem is fogok , mivel én valamiért úgy érzem hogyha én fölülök egy gépre az le fog zuhanni . Az a fura hogy ebben én teljesen biztos vagyok pedig magától a repüléstől vagy a magasságtól nem félek . És még az az érdekes benne hogy az osztályommal majd mehetnénk Londonba de odafelé repülővel . És én úgy gondolom hogyha én ennyire " félek " a repüléstől annak valami oka van . Ezért nem is fogok menni . Pedig egyik ismerősöm se szenvedett repülős balesetet . Én csak úgy tudom , és nem tudok rájönni hogy miért .

  Csilike 12Csilike 12Évvel
 • 3:26 én automatikusan kint hagyom azt.

  Somogyi Ágnes K.Somogyi Ágnes K.Évvel
 • Nálam olyan volt tegnapelőtt, hogy sétáltattam a kutyámat, és hirtelen bevillanó egy pár másodperces kép és hangsor. Egy ismerősöm volt ott a 2 kisgyerekével a házunk közelében lévő iskola előtt, meg rajtuk kívül még egy fiatalabb és egy idősebb nő, akiket nem ismertem. A fejemből kinéz e mentem feléjük anélkül hogy észrevettem volna őket. Az egyik gyerek észrevett engem és oda szaladt hozzám, majd az anyukája is csatlakozott hozzánk. Pár perc múlva elindultunk mind a 6an az ismerősöm otthona felé, ( én a papámhoz mentem, aki arrafelé lakik) majd megszólalt a másik nő is. És ez az egész a valóságban is pontosan ugyanúgy történt meg. Még az idegen fiatal nőnek a hangja és a megjelenése is ugyanolyan volt. (azelőtt nem találkoztam még vele) Szerintem ez az egész kicsit fura volt, hogy pár perccel előre láttam, hogy pontosan mi fog történni.

  Somogyi Ágnes K.Somogyi Ágnes K.Évvel
 • Nekem egy olyan álmom volt ami meg is történt. Szóval azt álmodtam meg hogy vissza jön egy osztálytársam. És meg történt. Pár napra rá vissza jött. Tudom nem valami nagy szám de nekem az volt.

  Napsugár OlajosNapsugár OlajosÉvvel
 • Nálam az szokott lenni, hogy elgondolok valamit, ami nagyon jól jönne, hogy ha úgy alakulna később, mondjuk pár nap múlva(pl időjárás, vizsga kérdések vagy eredmény, de tulajdonképpen bármi) és nem túlozva, olyan 80 %-ban összejön. Ez nálam amolyan kérés valaminek, valakinek, teszem hozzá, nem tartozom semmilyen valláshoz, és elég racionális alkat vagyok. Mondjuk van egy olyan része, hogy nem túlozhatom el, mert akkor nem válik be, vagy csak valami más rovására, vagy van amikor balszerencse ként üt vissza. Legjobb példa erre, amikor érettségiztem, előző napokban volt vagy majd 40 fok, és nem akartam ilyen időban megsülni a teremben, ezért arra gondoltam, milyen jó lenne, ha hidegebb lenne. És, jött is egy hidegfront, mai két nepig tartott, pont időben. De tulajdonképpen annyi ilyen történt, hogy meg se tudom számolni.

  Kitti SzeifertKitti SzeifertÉvvel
 • Legdurvább megérzésem úgy két három hete volt. Vártam már nagyon, hogy a tanárom kijavítsa a terveimet mert attól függött a félévem. Addig fajult az idegességem, hogy már azt álmodtam, hogy az ebédlőasztalunknál ül velem és javítja terveket. Szüleim hazaértek és miután kiégtek azon, hogy mit csinál nálunk a tanár, megkérdezték hányas. Négyes. Pár nap múlva pedig hivatalosan is ez a jegy volt beírva. Vagy ez nem megérzés? 😂

  Zsófi KálócziZsófi KálócziÉvvel
 • Szia Attis! Én szívesen néznék meg egy olyan videót, amiben olyan megérzésről beszélsz, mint például ha megérzed azt, hogy ez már megtörtént veled. Érdekel, hogy ez mitől lehet, miért van, és bízhatunk e benne.

  Maja JuhászMaja JuhászÉvvel
 • Nagyon érdekes ez a téma ! Nekem néha vannak elég furcsa dolgaim ... egy konkrét eset volt ami kiakasztott : kb 3 éve valahová kellett mennem de utközben nagyon "rámjött" hogy basszus nem most ez nem lesz jó , visszakéne fordulnom ,haza kéne mennem. De nem hallgattam magamra. Elmentem az uticélomhoz és ott egy olyan emberbe botlottam aki nem volt teljesen 100as, hazáig követett és 2 napba tellet mig leszállt rólam. Az az érzés ami akkor elfogott , az a nagyon furcsa vestélyérzet ami már sokkal előbb figyelmeztetett nagyon élethűen megmaradt bennem a mai napig ...

  Bogi N.Bogi N.Évvel
 • 6 vagy 7 évesen rajzoltam 2 képet: az egyiken Párizs volt, meg az Eiffel torony. A másikon egy terroristának kinéző, háromszög arcú ember maszkban. Másnap volt a terrortámadás. (szerintem ez elég durva egy 6-7 éves gyerektől)

  PetraツPetraツÉvvel
 • Esküszöm, imádom a hülye poénjaidat 😂😂❤️🙏 Nem tudom, hogy ez ilyen megérzés-e, de nekem mindig érdekes volt ez :) Két gyermekem van, egy kisfiam és egy kislányom. Amikor babaprojektben voltunk, én mindegyik gyeremekünknél már egy héttel a pozitív tesztjeim előtt éreztem, hogy az lesz az a hónap, amikor sikerült teherbe esni. Illetve elsőre kislányt szerettem volna, de én 3-4 hét után már éreztem, hogy kisfiam lesz, ami csak a 20. héten derült ki biztosan az ultrahangon. Majd ezt másodszorra is "eljátszottam", mert másodiknak kisfiút szerettem volna, de még a pozitív teszt előtt már belül tudtam, hogy terhes vagyok, és lány lesz. Amit a 10. héten már tényleg láttak is aztán az ultrahangon. 😃 Szeretnénk még egy babát, kíváncsi vagyok, harmadszorra is bejön-e majd ez az anyai megérzésem :D

  MeLoDy0529MeLoDy0529Évvel
  • Erre én is kíváncsi vagyok 😊

   Benedek KomendaBenedek Komenda11 hónapja
 • Szerintem ez a megérzés a múlt tapasztalataira építve az adott helyzetre vonatkozóan ad pillanatnyi következtetést, a jövőt tekintve. Zavart érzek az Erőben. 🤭

  Elijah ValentinoElijah ValentinoÉvvel
 • 1. Ez kb. 2 hetes történet, javában karanténoztunk még, maradjotthon, norestaurant, stb. Nagyon mekizhetnék voltam aznap. Viszont általában úgy szokott lenni, hogy ha felajánlanak egy alternatív megoldást, ami hasonlóan jó (pl. Gyros vagy pizza, csak közelebbi helyen), azt elfogadom. De most nem. Most csak a mekis kaját akartam, ami a város másik végében levő McDrive-ban volt elérhető. És itt találkoztunk össze a parkolóban a tánctanárainkkal, akik - mint kiderült - felcsaptak fotósnak 2 év tanulás után. Most csinálják a portfóliójukat. Így kaptunk egy ingyen (TFCD) jegyes fotózást, amit szerettünk volna a párommal. 😄 2. Tervben van egy vállalkozás alapítása, és logót szerettem volna. Tudom kezelni valamennyire a rajzprogikat, és rajzban is jó vok, de a logó tervezéshez nincs elég ismeretem. Mi jön velem szembe fészen? Kezdő grafikus vállalkozó referencia-építés céljából ingyen megtervezi a logómat! Már a fő csapásvonal megvan, imádom. 😄 Amióta csak arra koncentrálok, amit eredménynek szeretnék, és elengedtem a "hogyan"t, rengeteg csoda érkezik az életembe. Ezt úgy tudjátok ti is elérni, hogy a számtalan forgatókönyv mellé, amit a fejetekben pörgettek, vegyetek fel egy x+1-edik lehetőséget: "Mindegy milyen - másoknak nem ártó - úton, olyanon, amit még csak elképzelni sem tudok, de megoldódik a probléma." Ha ezt elfogadjátok, szerintem nálatok is megjelennek majd a csodás megoldások. 😄

  simintoo1simintoo1Évvel
 • Ebben az évben történt, Február egyik péntekén hamar elengedtek a gyakorlatról. Elterveztem, hogy a 11:14-es vonattal megyek.. Ám mikor még nem szálltam fel a vonatra már akkor érzetem, hogy valami nem lesz stimmel.. Hát ezt sikerült is be éreznem sajnálatos módon. Egy férfi öngyilkos lett. Mai napig nem értem..

  Fanny KpsFanny KpsÉvvel
  • Öngyilkossággal sajnos nekem is volt esetem ... bár az nem megérzés volt ... Pont munkahelyen valahogy szóbahoztam hogy milyen szar lehet egy gázolásos öngyilkosságnál a jármű vezetőjének, plusz aznap munkatársaim elkezdtek azzal nyaggatni hogy ne metrózzak mert máshogy hamarabb hazaérek. Ok mondtam , jó , de ma még metróval megyek. Hát az orrom előtt ugrott egy ember a metró elé ! Még most is libabőrös vagyok tőle ... De nem tudom hogy ezt megérzésnek lehet e nevezni ?

   Bogi N.Bogi N.Évvel
 • Nekem általában rossz előérzetem szokott lenni és eddig 10-ből 10-szer be jött általában akkor jön elő amikor valakivel vagyok és hozzá köthető az egyik ami meg maradt haverommal álunk a tiszain elkapott ez a rossz érzés el mondtam neki h valami rosz fog történni rá 10 percre hivták az iskolából hogy ki van rugva

  János BialkóJános BialkóÉvvel
 • Én onnan tudom mi a megoldása egy feladatban, hogy pont nem azt választom, amit a megérzésem alapján választanék xd

  Ádám NagyÁdám NagyÉvvel
 • Én már vagy két hónapja szinte halálra unom magyam mert szinte mindenről tudok ami történni fog és kb 2héttel előbb álmodom meg a dolgokat mint ahogy megtörténik nemm mindenről tudok de közel van a mindenhez amit tudok hogy történni fog

  My Name Is DemonMy Name Is DemonÉvvel
 • Én azt álmodtam meg hogy kis hazánkban is megjelenik a koronavírus

  Dániel ErdeiDániel ErdeiÉvvel
 • megérzésem szerint ez egy jó videó lessz :'D

  SyVirV-0SyVirV-0Évvel
 • Nekem a legdurvább az volt amikor meg éreztem hogy balesetem lessz😅

  Ramon VasRamon VasÉvvel
 • Az anime egyetemre mikor lesz új tartalom??

  Árpád MolnárÁrpád MolnárÉvvel
 • Én Déjà vu közben gyakran látom magam előtt látom következő "jelenetet" ami még nem történt meg és nagyon félelmetes. :(

  Purplepaws BorderPurplepaws BorderÉvvel
 • Nekem az a megérzésem, hogy a zene, amit használsz az intróban, az annak a régi gombos telefonos játéknak a zenéje, a City Blox-nak... Vagy valami ilyesmi a neve. Vagy csak egy véletlen, hogy ez az intród? Vicces, mert kb több mint egy éve nézem a videóidat, de csak most ugrott be. :D Ez véletlen? Vaaagy megérzés? Xdd

  Bogi SzabóBogi SzabóÉvvel
 • Régen airsofton voltak elég brutális megérzéseim. Az egyik kimagaslóbb volt: harc közben mentem az erdő közepe táján levő kis mezőn és jött egy érzés, hogy térdeljek le forduljak meg és tüzeljek. Magam is meglepődtem, mert a golyók a fejem felett szálltak el én meg pont elkaptam két rövid sorozattal a támadóim. A hétköznapokban is segített ez a fajta megérzés, számtalan balesetet megúsztam...

  Süti ÉdesSüti ÉdesÉvvel
 • Állandóan megérzem, ha valami rossz dolog fog történni, vagy ha hazudni fognak nekem.

  Timii SzékelyTimii SzékelyÉvvel
 • szerintem a megérzés egy biológiai védekező mechanizmus. én bízok a megérzéseimben.

  Anna LászlóAnna LászlóÉvvel
 • Az oszim a classroomba téged rak be, hogy nézzük meg. De én régebb óta is nézlek :)

  Inczédi BotondInczédi BotondÉvvel
 • Anyum mamám halálát almodta meg."anyum testvere reggel jott hogy hajnalban meghalt."😥

  Gergő KostyálikGergő KostyálikÉvvel
 • És akkor még nem is esett szó a családállításról, amikor egy családtag kezelése "magával ránthatja" az egész családi dinamikát anélkül, hogy a többiek részt vettek volna az állításon. A családnak is van egy kollektív tudata, vagy valami hasonlója, és generációkon át cipeljük ezt magunkkal. Ez is megérne egy videót. :) Megálmodás nekem is volt már az életemben, persze nem egy az egyben, hanem szimbólumokon át, és csak utólag ismertem fel. Az álom utáni ébredéskor tudtam, hogy valamit jelent ez, mert volt vele kapcsolatosan egy fura érzésem.

  Szilárd HertelendiSzilárd HertelendiÉvvel
 • Készíthetnél videót a fel találás folyamatáról, milyen skillek kellenek hozzá pl. Kreativitás, logika, kézügyesség stb.

  Playing BorostyánPlaying BorostyánÉvvel
 • Nekem vannak néha úgymond mágikus megérzéseim. Pl hívásoztam egyszer valakivel (kamerakép nélkül), egyszer csak elkezdtem hülyéskedni, h figyelem az illetőt, ő megkérdezte h hányat mutat, én pedig egyből rávágtam h 4et, és annyi is volt. Meg néha megérzés alapján lerakok egy kártyát, úgy, h az ellenség a kövi pillanatban rak le egy olyat, amire pont az általam lerakott a legjobb. Pár évvel ezelőtt azt is megéreztem, ha kihívnak felelni engem, vagy az egyik barátomat.

  Ewellynn 122Ewellynn 122Évvel
 • Szia Atis ! Nagyon örülök, hogy van ilyen csatorna a youtube-on, mert rengeteget segítettél az életemben. Nekem már szinte normális, hogy szinte mindent meg álmodok. Sokan nem hisznek nekem, de ez olyan mintha egy jósnő lennék. Segítenél ebben, hogy mitől és miért van?

  Kitti Katalin ÁdókKitti Katalin ÁdókÉvvel
 • Mindig hasznos és érdekes témákról hozol videót. Köszönöm a munkádat.

  Noémi HorváthNoémi HorváthÉvvel
 • Ez az előadás eszembe juttatta Daniel Kahneman gyors és lassú gondolkodásáról szóló könyvét. A racionális gondolkodásnak a lassú, míg a gyors gondolkodásnak az intuíció felel meg.

  karpala666karpala666Évvel
 • Szia Attis! Ehhez a témához kapcsolodik a tobozmirigy , ami kapcsolatot teremt masik dimenziókkal , nagyon érdekes téma. Like ha szeretnél erről videót.

  Szilamér CsehSzilamér CsehÉvvel
 • Nagymamám halála. Szeptemberben éreztem, hogy nem lesz velünk karácsonykor és November 5. Elhunyt

  Media HorizonMedia HorizonÉvvel
 • Szia Atis. Velem egyszer az történt, hogy álmomban pontban délkor kisnyulaink születtek, ekkor egyből felébredtem és lehoztam az anyanyulat. 12:20-kor kimentem megnézni és ott volt három olyan kisnyúl, mint amit álmodtam. Másnap azt álmodtam, hogy délben meghaltak, sajnos ez is igaz lett. Azóta is vannak születéssel és halállal kapcsolatos álmaim, amik mindig megtörténnek.

  Ráhel Erzsébet SándorRáhel Erzsébet SándorÉvvel
 • Nekem volt olyan exem, aki mindig akkor hívott fel, amikor épp arra gondoltam, hogy fel kéne őt hívnom. Épphogy megfogtam a telefont, már csörgött is xD mindig megelőzött pár másodperccel 💁 De volt olyan is, hogy a pesti karácsonyi vásárban sétáltam és gondoltam egy személyre, erre fél órával később elsétált mellettem az akire gondoltam. Na erre mekkora az esély? A karácsonyi vásár kb 1-2 hónapig tart, én 1x voltam(nem minden nap) este 6-kor és ő is pont aznap, ott, abban az időben. Kicsit lefagytam. XD De sokszor előfordul velem ilyen, de én nem szólok előre semmiről, mindig utólag mondom amikor már megtörtént a dolog, hogy én ezt megéreztem, így sose hisznek nekem. Azt hiszik hogy hazudok -.- Gondolok egy zenére, bekapcsolom a rádiót és pont az megy xD Meg pehh, hogy ha más is van velem nem mindig jön be, vagy olyan gyorsan történik, hogy nincs időm szólni róla. Pl én mindig nagyon gyorsan visszakapom az élettől ha valakinek rosszat kívánok xD általában még aznap xD de mást is hamar utolér az "áldásom" xD

  anubis01050anubis01050Évvel
 • Szia az exem szakított a legutóbbi csajaval és rossz érzésem volt megint engem fog akkor keresni és zaklatni egy nem normális ember amúgy tönkretett annak idején amelett h megcsalt folyton pénzel is zsarolt amit adtunk neki sose adta vissza és kettős személyisége is lehet de nem csak engem minden bnojet kihasználta volt amelyiket meg is verte és hazudik a mai napig és 32 évesen nem fogja fel h ez bűn cselekmény h pénzel zsarol meg kereget na szóval amitől féltem megtörtént fel keresett a Facebookon meg úgy is h nincs az arcomrol profil kép és megjelölt ismerősnek nagyon felek tőle folyton figyel 👁👁 nem tudom mit tegyek...,, “ egy kétségbeesett áldozat vagyok 😔 “

  Szandra sinkaSzandra sinkaÉvvel
 • Én elég gyakran álmodom meg a "jövőt"/annak kis részletét, de ezek egy része sokszor egyezik azzal is, amit szeretnék elérni. Pl: versenyben való helyezés... Volt viszont olyan is, amiben a nővérem (nincs idősebb testvérem igazából) épp szült. Felkelve láttam, hogy van egy nem fogadott hívásom (némítva volt a telefon, a hívást meg 1 perccel azelőttre jelezte, minthogy ránéztem a telefonra). Vissza is hívtam, majd érkezett a hír, miszerint a volt legjobb barátnőm (akivel oviban és általánosban is szinte testvérek voltunk) hajnal óta a kórházban van, mert jön a baba... na azt tudtam, hogy várandós, de azt nem, hogy mikorra várja a gyermeket vagy hogy hányadik hónapban járnak... Ezeken kívül is voltak már hasonló esetek, a barátaim már meg se lepődnek. Apai nagyanyai ágon viszont nagyon is "megszokott" jelenségnek számít mindez. Nekik is voltak ilyen álmaik, amik bekövetkeztek. Szerencsére egyre inkább érződik a különbség az álmaim között, de mivel nem olyan gyakori és nyilván irányítani, befolyásolni sem tudom őket, a gyakorlás is csak az éles helyzetekben való tapasztalatokban tevődik ki. Nem hiszem, hogy ez már olyan szorosan kapcsolódna a témához, de külön imádom, amikor egy hozzám közel álló személlyel random mondjuk egyszerre ugyanazokat a szavakat/mondatokat.😄 És nagyon jó lett a videó! (Valamint elnézést a hosszú komment miatt...😅)

  Diána FejesDiána FejesÉvvel
 • "...azonnal bedobod az esernyőt a táskádba..." Azért ez nem túl logikus valljuk be. Mit keres az esernyő a táskába, hát ott nem véd semmit 😅😂

  Bálint BenseBálint BenseÉvvel
 • Vezetés közben megtanultam a megérzéseimre és ösztöneimre hallgatni, nem egyszer mentett már meg. Persze, ez jó eséllyel tapasztalaton alapul, de így is elég érdekes szituációk születnek. A legutóbbi: tegnap hazafelé tartva a főúton kitakart egy félrehúzódott kamion, de jobb kéz felől az alsóbbrendű úton láttam villanásra feltűnni egy autót. Éreztem, hogy nem fog elsőbbséget adni, és kijön elém. Teljesen lefékeztem a kocsit, ti. keresztbeállt előttem. Igen, állt, hosszú másodpercekig elfoglalva a sávomat, lehet, hogy lefulladt kanyarodás közben. Ha tartom a tempót, telibe kapom. És ilyen vagy ehhez hasonló eset már sokszor történt velem. Remélem, soha nem fogyok ki az efféle megérzésekből...

  Kitti Vanessza LaknerKitti Vanessza LaknerÉvvel
 • Szerettem volna hogy jöjjön egy új csaj az osztályomba, és jött Kb 10 nappal előtte gondoltam ki

  just a fanjust a fanÉvvel
 • :*

  Csilla TóthCsilla TóthÉvvel
 • Számomra teljesen normális a megérzések áradata napi szinten, mivel az információt elsősorban intuítív módon gyűjtöm, vagyis a mögöttes összefüggések, mintázatok alapján. MBTI vagy 16 persinalitis is részben erre alapszik, érdemes ezt az elméletet megismerni és a négy betűs típusokhoz a kognitív funkciókat is érdemes hozzá venni. Az emberek közt az információ gyűjtés módjának dominanciája a legnagyobb szakadék azaz intuíció vagy érzékelés. Ráadásul mindegyikből van introvertált és extrovertált. Én személy szerint első helyen használok introvertált intuíciót, ezáltal folyamatosan hosszútávú jövőre vonatkozó megérzéseim, könnyen meglátom a dolgok kimenetelét és az emberi dolgoknak is mélyebben mögé látok. Egyszerre vagyok ugyanannyira racionalista és idealista, egyben logikai gondolkodó. Aki folyamatosan megérzéseket tapasztal és nem tudja hova tenni ajánlom figyelmébe az előbb említett elméletet önfejlesztésre, amúgy bárki másnak. A szellem szikrák blogot, teszt és személyiség típusok elemzése is fenn van.

  Emese LukácsEmese LukácsÉvvel
 • 06:07 FAST TRAVEL IS REAL

  HeadcsattHeadcsattÉvvel
 • Helló Atis! 😊 Lehetne olyan videó is amiben azt fejtenéd ki, hogy hogyan hat ránk a beszédhang, miért és hogyan hatnak a hangunkra az érzelmek, és miért. Csak mert érdekel a téma. Előre is köszi a választ! 😁 És nagyon jó lett a videó! Így tovább! 😍

  Orsolya VáradiOrsolya VáradiÉvvel
 • Volt egy ilyen megérzésem tesiórán labdázás közben hogy neki fog menni a labda a szememnek. Nem tudom hogy az megérzésnek számít-e hogy kijelentettem osztálytársaimnak hogy figyeljenek, mert most el fogja találni. És eltalált.😆 De nyugi, jól vagyok.😄

  Orsolya VáradiOrsolya VáradiÉvvel
 • Én arra lennék kíváncsi hogy vajon azzal foglalkozik-e a tudomàny, hogy az intuíciót lehet-e fejleszteni és ha igen akkor vajon milyen módszerekkel.

  László KandikóLászló KandikóÉvvel
 • Kiskoromban mikor először találkoztam a nővéreim barátaival, a kedvesebbiket ki nem állhattam, később nagy nehezen tudtam csak beletörődni hogy vele van a nővérem, a másik nővérem barátját az akkor rossz embernek mondottat meg kedveltem. Nemrég akit rossz embernek gondoltak a legtöbben, megváltozott és egy törődő családapává vált, de a kedvesebbik kiderült, hogy megcsalta a nővérem... Elég nehéz erre visszagondolva nem mondani azt, hogy én megéreztem már akkor is hogy ez lesz.

  Boglárka BorbélyBoglárka BorbélyÉvvel
 • Mivan a hajaddal jobb oldalon? :)))

  Nikolett G.Nikolett G.Évvel
 • Egy pár ève egyik este átjött hozzánk vendègsègbe a párom egyik barátja ès az ő egyik haverja. Egy autóval èrkeztek ès a haver vezetett. A párom barátját èn is ismertem, viszont a havert akkor láttam először. Na ez a haver elèggè bántó módon viselkedett velem, ezèrt èn viszonylag korán otthagytam a társaságot a nappaliban ès elmentem aludni. Másnap reggel, mikor felèbredtem az volt az első dolog amit mondtam a páromnak, hogy a srácok baleseteztek. Persze ő rögtön mondta, hogy dehogyis, hiszen arról ő már tudna, èn meg annyiban hagytam a dolgot, mivel már előtte is megkaptam, hogy boszorkány vagyok a hasonló “jóslataim” miatt. Pár óra múlva felhívta a páromat a barátja ès kiderült, hogy a hazaúton a haver totálkárra rakta az autóját, levezette az útról az erdőbe. Mikor a párom elmondta nekem, hogy mi törtènt azt láttam rajta, hogy rendesen fèl tőlem, mintha azt hinnè, hogy megátkoztam a srácot, amièrt szemètkedett velem. Ez a feltètelezès elèg rosszul esett, ezèrt az ilyen megèrzèseimet azóta megtartom magamnak.

  Csenge Óvári-TímárCsenge Óvári-TímárÉvvel
 • Kapcsolódó tartalom: hulabel.info/dron/i3aOjmmknM5qmoU/vide

  Mátyás OláhMátyás OláhÉvvel
 • Inkább a mágikus megerzesrol beszelj

  minne manominne manoÉvvel
 • Nekem szoktak lenni megérzéseim, ami különböző helyzetekben jön elő. Pl. Boltba akartam menni, a megérzésem azt súgta, hogy vigyek magammal készpénzt, de nem hallgattam rá, merthogy van nálam bankkártya. A boltban kiderült, hogy hibás a pénztárban a bankkártya leolvasó, így haza kellett mennem pénzért. De számos hasonló megérzéseim voltak. Igyekszek erre hallgatni, és mindig bejön, amit érzek. Erről pár munkatársam is meggyőződött.😁😁😁

  Gàbor RajnaiGàbor RajnaiÉvvel
 • Az agykontroll szerintem is nagyon érdekes, én is az utóbbi napokban kezdtem el foglalkozni vele. Elképszető, hogy agyunk mire lehet képes, ha jól tudjuk használni. Nem csinálnál róla bővebben egy videót?

  ÁrminÁrminÉvvel
 • Én néha megálmodok képeket a következő napból. Nem perceket, csak képeket. Kb. Minden 2. Hónapban. Na az érdekelne hogy ez hogyan van😊

  Nóra WeiszhábNóra WeiszhábÉvvel
 • Ez a tudatfeletti

  Cartoonella de FrászCartoonella de FrászÉvvel
 • Attis! Nem szeretnél csinálni az étkezésről, tápanyagokról, egy átfogó vidit csinálni? Aminosavak, makrotápanyagok, kalóriák, stb...csak így tovább💪

  Egy magyar FranciaországbanEgy magyar FranciaországbanÉvvel