13 Jel, hogy Alacsony az Érzelmi Intelligenciád!

Sziasztok! A mai videóban arról lesz szó, hogy mi az az érzelmi intelligencia, miért lehet fontos és hasznos és hogy mi jellemző azokra az emberekre, akiknek alacsony vagy éppen magas az érzelmi intelligenciájuk.

Emellett örömmel jelentem be nektek, hogy elindult a Tanulom Magam Érzelmi Intelligencia Online Videó Tanfolyam, ahol 6 szekción és 61 videón keresztül tanulhattok az érzelmi intelligenciáról a már megszokott Tanulom Magam minőségben.

Csekkoljátok le itt: www.tanulommagamtanfolyam.hu

Attis Instagram:
attis_ae_tm

Tanulom Magam Tanulók csoport:
groups/35755...

Tanulom Magam Instagram:
tanulom_magam

Tanulom Magam Patreon
www.patreon.com/tanulommagam

Látogassatok el a Tanulom Magam facebook oldalára is, friss infókért, hírekért:
tanulommagam...

Email: tanulommagamcsatorna@gmail.com
0:00 - 0:37 - Bevezetés
0:37 - 1:40 - Tanulom Magam Érzelmi Intelligencia Online Videó Tanfolyam
2:11 - 3:15 - Mi az az érzelmi intelligencia
3:15 - 4:42 - Miért borzasztó fontosak az érzelmek az életünkben?
4:42 - 6:00 - Goleman érzelmi intelligencia modellje
6:00 - 8:04 - Érdekes kutatások az érzelmi intelligencia hasznosságáról
8:04 - 12:59 - 13 jel, hogy alacsony az EQ-d
12:59 - 14:01 - 13 jel, hogy magas az EQ-d
14:01 - 14:39 - Összegző gondolatok
14:39 - 15:55 - Búcsú

Letöltés

Megtekintés
125,730

Megjegyzés

 • A Tanulom Magam Érzelmi Intelligencia Online Videó Tanfolyamot itt tudjátok lecsekkolni: www.tanulommagamtanfolyam.hu/

  Tanulom MagamTanulom Magam11 hónapja
  • Atis, szépen kérlek, hogy készits videót külön a Korona vírus tagadókról, hogy mért hisznek ezekbe az össze esküvés elméletekbe olyan sokan!!!! Szinte minden embert érdekelne szerintem . Kérek minden más személyt ha szeretne ilyen videót akkor likeolja, hogy eljusson ez az üzenet Atishoz. Minden like számít..

   ÉnvagyokÉnvagyok5 hónapja
  • @Rambo John Szerintem megeri az arat. Ne legy pofatlan, hogy ingyen elvarnad a sok-sok energiat amit Attis belefektetett... Legyunk hallassak azert, hogy ekkora lelkesedessel elosegiti az emberiseg tanulmanyait.../// Aldot legyen a joindulata, de ne nezzuk Ot hulyenek! Tisztelettel Riko Ausztraliabol...

   Riko MagyarRiko Magyar7 hónapja
  • Sajnos a munkahelyemen alacsony erzelmi intelligens emberekkel talalkozom. Probalom motiv.videok altal karpotolni magam, es sokszor mukodik.

   Boglárka KabaiBoglárka Kabai10 hónapja
  • @GTTalera ez a srác aki ki akar készíteni amúgy tényleg pszichopata. Megnézte egy ember kivégzését itt yt-n +éjszaka hullákról néz képeket. (ezeket onnan tudum hogy régen jóban voltunk, de tavaly januárban bekattant és azóta folyton próbál keresztbe tenni nekem ,és volt hogy el is hittem amit mond, de most már próbálok nem foglalkozni vele)

   Samu SimonSamu Simon11 hónapja
  • A Daniel Goldman 4-es modelje közül két és fél pontot a környezetünk szubjektív megitélése határozza meg. Ha egy társaságban az első benyomást megnyerjük, valószínűleg úgy érezhetjük, hogy jók a társas kézségeink, de ez csak esetleges. Mi van hogyha egy jó komunikációs kézségű ember egy olyan környezetbe kerül, ahol csak a személye miatt unszimpatikus? Máris rossz lessz az adott környezetben a társas érintkezésekben, holott ezt csak a környezete határozta meg. Emellet az önbizalmát, és a szerotonin szintjét is teljesen leépíti a rossz környezet. Az IQ nem ennyire esetleges. Egy IQ teszt eredménye még évekig aktuális marad. Egy olyan dologról beszélünk amit csakis a szociális tőkétől függ, és mint olyan a környezetére van utalva, és a benyomások területére. Ezeket az ember külső tulajdonságai is befojásolhatják, megnyerőség, unszimpatikusság, ezekbe nagy szerepet játszik az ember külleme. Lehet e inteligenciának nevezni azt ami ennyi külső tényezőtől függ? Nem. Érdemes utána nézni, még a wikin is erős cáfolatok vannak az EQ-ra, itt egy hosszabb kritika. kilonem100.blog.hu/2018/07/13/nincs_olyan_hogy_erzelmi_intelligencia

   Tamás VelkeyTamás Velkey11 hónapja
 • Kedves Atis. Nagyon köszönöm szuper

  Andrea KozmaAndrea Kozma6 napja
 • dejo video nagyon okos vagy Attis!😘👍

  Soffia RafaelSoffia Rafael8 napja
 • Az osszes igaz ram😔😕

  Lilla BurkusLilla Burkus17 napja
 • na mostmár biztos hogy egy kö inteligensebb érzelmileg nálam -_-

  Oka RutoOka RutoHónapja
 • Mostmár tudom hogy nekem nincs ilyenem

  Szilard VaidaSzilard Vaida2 hónapja
 • Én aki azt hitte,hogy kibeb4szott nagy az érzelmi inteligenciája,közben meg a 0án van✌🏻

  Luca PomoziLuca Pomozi2 hónapja
 • Mindegyik igaz rám😮

  Balázs MihalekBalázs Mihalek2 hónapja
 • Az is az érzelmi intelligencia problémákhoz sorolható ha nem tudok érzésből válaszolni mert amint jön az érzés belső fáradságot érzek mint ha szívemen járnának vagy ha kikell találni valamit nem tudom érezni az izgalmat és enélkűl nem megy , nem tudok érzéseket hirtelen kitalálni megélni mert érzem ezt a blokot olyankor , vagy nem tudok hirtelen dönteni mert ahogy elöször megérezném jön a fáradság egyszerűen nem tudok improvizálni ha nincs meg ez az izgalom ? Nem tudok hirtelen ráérezni dolgokra mert jön ez a blokk

  Bulcsú ÉdesBulcsú Édes3 hónapja
 • Köszönet a videóért! Nagyon érdekesre sikerült, tetszik az előadói stílusod! 😊

  Zita MolnárZita Molnár3 hónapja
 • Jó kedvet és lelkesedést kívánok a videóidhoz, és köszönjük szépen a munkát és energiát, amit beleteszel! :) Döbbenetesnek tarom a hozzászólások nagy részét. Gondolom, számodra nem olyan meglepő, hogy jó pár embernek nem jön át az üzenet, vagy csak poénkodásból ütik el egy "kár volt ma felkelnem"-mel? Inkább örülniük kellene, hogy valaki felnyitotta a kis szemüket és elindulhatnak a változás útján. ;)

  Edit KirályEdit Király3 hónapja
 • Atis, szépen kérlek, hogy készits videót külön a Korona vírus tagadókról, hogy mért hisznek ezekbe az össze esküvés elméletekbe olyan sokan!!!! Szinte minden embert érdekelne szerintem . Kérek minden más személyt ha szeretne ilyen videót akkor likeolja, hogy eljusson ez az üzenet Atishoz. Minden like számít..

  ÉnvagyokÉnvagyok5 hónapja
 • Haverom aztmondta hogy önbizalomból előlrehozottan diplomáztam 6x. Az érzelmeimet pedig már irányítani is tudom

  Pötyikeee LyéPötyikeee Lyé6 hónapja
 • Jó kis videó. Amiket felsoroltál azok többsége igaz (magas érzelmi intelligencia), és úgy gondolom akkor nekem magas az érzelmi intelligenciám. De szerintem nem vagyok egyedül. :)

  Lucu PozsgaiLucu Pozsgai6 hónapja
 • Az a baj a videóddal, hogy ebben a világban nem az empatikus ember lesz sikeres, hanem az, aki minél inkább híjján van ennek. Nézd meg a csoportvezetőket, igazgatókat, vállalkozókat, pénzügyeseket, politikusokat: mind pszichopata, szociopata, passzív-agresszív vagy manipulátor (vagy ezek tetszőleges keveréke). A kapitalizmus ezt a fajta embertípust jutalmazza.

  katymajanikatymajani7 hónapja
  • Ja igen, az kimaradt hogy pont az empátia hiányos emberek használják ki az empatikus embereket, mert tudják, hogy úgyis lehet zsarolni a szeretteikkel. Ez kicsiben (baráti kör, munkahely) és nagyban is megy (gazdaság, politika). Néha a való világba is tekints ki :)

   katymajanikatymajani7 hónapja
 • Én úgy mondok nemet hogy, idézem: "NEM!"

  Endre Garai-BalázsEndre Garai-Balázs7 hónapja
 • Lassított modban nézem. Tul gyorsan beszélsz. Elhadarod. Hanglejtést es elöadás modot tanulnod kéne! 😉epitő kritika

  zsuzsanna seregzsuzsanna sereg7 hónapja
 • Van olyan, hogy pontosan középen helyezkedek el?

  Catfood 3000Catfood 30008 hónapja
 • Nem hülyeség de az autista is hasonló tünetekkel küzd.

  M CsM Cs8 hónapja
 • Basszus nekem alacsony és magas között lehet valahol. Vagyis közepes. 😅

  Hhggff NkhffHhggff Nkhff8 hónapja
 • Hat nekem sokat kell még tanulnom!!

  Boglárka KabaiBoglárka Kabai8 hónapja
 • ez nekem ilyen new ages hr-es vásott csínynek tűnik csak

  Heal & HarmHeal & Harm8 hónapja
 • Érdekes téma. Én azt hittem, hogy sokkal magasabb az érzelmi intelligenciám, mert fiú létemre sokkal érzékenyebb személy vagyok, szeretem a romantikát, mások szomorúságát jól átérzem, és együttérző vagyok, sírni is szoktam. De ezek szerint pont az ellentéte igaz rám. Legalább 10 pont szerint alacsony az érzelmi intelligenciám, ráadásul tudat alatt ennek minimum felén akartam változtatni. Mindenesetre felkeltette a figyelmemet és utána fogok még nézni.

  Dobos DávidDobos Dávid9 hónapja
 • A páromra mind a 13 állítás igaz és valóban nagyon nehéz kiolvasni mikor mit érez. Ha építő jellegű kritikával szembesítem azonnal támadásnak veszi és bezárkózik és mindenki rohadjon meg. Ha a párkapcsolati gondokat próbálom megbeszélni vele, akkor hajlamos azt mondani, amit szerinte hallani szeretnék ezzel elkerülve a vitát, de általában pont ezekkel generálja azokat. Kapcsolati szempontból nem jutunk soha dűlőre ezért én vagyok az, aki hozzá igazodik és minden apró mimikájából próbálok tájékozódni. Baromi nehéz dolog.

  Hajni BaloghHajni Balogh9 hónapja
 • Csinálhatnál videót az MBTI típusokról. Egyszer már megemlítetted és szerintem tök jó lenne.

  M. NóraM. Nóra9 hónapja
 • Érzelmi analfabéta vagyok... Az összes pont igaz rám, köszi....

  Malter KárolyMalter Károly9 hónapja
 • Miért ferde az összes felirat?

  Tamás RamaszTamás Ramasz9 hónapja
 • Hmmm...Érdekes a csatornádat eddig is ismertem,egy barátom mutatta a videót,mert szerinte nagyon nagyon alacsony az érzelmi intelligenciám.Viszont én nem így gondolom csak azért,mert egy pár szituációban nem adom át magam az érzelmeknek,pl:Van egy adott probléma mindenki pánikol és sír te meg türelmesen hideg fejjel végig gondolod mik a lehetőségeid melyik a célravezetőbb lépés.Vagy mikor mindenki röhög te meg nem érted,hogy min...Ez szerinte azért van,mert alacsony az EQ-m,ez tényleg így lenne vagy csak az állítása szerint van így?Túlzottan hideg fejjel gondolkodnék?Ez kisodródhat rossz irányba?! Ja amúgy bocsesz,hogy egy kicsit értelmetlen példákat hozok fel,de most pillanatnyilag nem jut más az eszembe :D

  死Shi死Shi10 hónapja
 • Van olyan egyáltalán, hogy érzelmi intelligencia? Nekem ez egy mesterkélt dolog. Az érzelem nem igazán egy racionális dolog, teljesen szubjektív, ellenben az értelemmel.

  Smith JohnSmith John10 hónapja
 • Amúgy érdekes de sok szempont szerint magas az érzelmi intelligenciám de néhány pontot viszont tökre elbukok :D

  Valentin VasValentin Vas10 hónapja
 • Attis légyszíves válaszolj... Ha nem akarom akkor is tudom fejleszteni az érzelmi intelligenciámat?

  Stark KornelStark Kornel10 hónapja
 • Most rájöttem, hogy 0 EQ-s vagyok.

  Róbert LassúRóbert Lassú10 hónapja
 • Elég béna vagyok ebben. Azt jól érzem az emberek mit gondolnak, de fingom sincs arról mit éreznek. Kissé lelketlen vagyok...

  BendeBende10 hónapja
 • Szerintem ugyanezen pontok többsége egy visszahúzódóbb embernél is felmerülnek, de attól még lehet magas az érzelmi intelligenciája és habár kevés, de minőségi barátai is lehetnek.

  RyksaRyksa10 hónapja
 • A munkahelyemen sajnos alacsony erzelmi inteligenciaval rendelkeznek, ezert motiv.videokkal karpotolom magam. Sokszor sikerul.

  Boglárka KabaiBoglárka Kabai10 hónapja
 • Akkor en most egy szar ember vagyok ? :/ :(

  Trash VideókTrash Videók10 hónapja
  • Nem te változó vagy váltóz jobb lesz

   ismeretlen srácismeretlen srác10 hónapja
 • Heló, mivan akkor ha a felsorolt tulajdonságokból mind a kettőből, bennem bőven található?

  Roland MuranyiRoland Muranyi10 hónapja
 • Èn èn èrzelmi hülye vagyok 🙃

  lps szív14lps szív1410 hónapja
 • Nagyon nagyon jó videó lett! Igazán jól magyarázol, teljesen lekötött, végig figyeltem:) Jó hogy ilyen témákról is beszélsz! Ezen kívül még annyi, hogy nekem is megvan a Trónok harca, meg az Ébredő Tűz :D

  Hanna SchullerHanna Schuller10 hónapja
 • Attis,leszel a tanárom???😂

  senki nekedsenki neked10 hónapja
 • Hogy megy az emberek butitasa...

  BoombaBoomba10 hónapja
 • De egy hülyének hiába beszélsz az érzelmekről,nincs akkora iq,hogy azt megértse .Szerintem ez nem tanulható,vagy érti valaki vagy sem, vagy is nem is érti,hanem érzi.

  Imre SebestyénImre Sebestyén10 hónapja
 • Ez jó. Bizonyos pontokat észrevettem magamon, és be kell valljam magamnak, hogy inkább konvergálok az alacsony, mintsem a magas érzelmi intelligencia felé. Aminek speciel nem örülök, mert az életben (jövőben) majd előforduló szituációimban újra az engramjaim fognak felettem uralkodni, amin mihamarabb változtatni szeretnék. Hogyan lehet önfejlesztés útján - akár önállóan is - fejleszteni ezeket?

  Bence SzerenyiBence Szerenyi10 hónapja
 • Na jó, akkor mostmár tudom, hogy nincs érzelmi intelligenciám, mert az alacsony érzelmi intelligencia általad felsorolt összes jellemzője igaz rám. :/ Arról tudnál videót csinálni, hogy ez miért alakul így, illetve milyen környezetben fejlődik ki jól egy ember érzelmi intelligenciája felnőtt korára?

  Erzsébet Zsuzsanna BükkösErzsébet Zsuzsanna Bükkös10 hónapja
 • Attis a videó alatt be like: 👍👏🙌✋🖐️👊✊👋👌✌️🤘🤟🤙🤞🖖👆👉👈 Imádunk😁❤️

  Luca ViskyLuca Visky11 hónapja
 • Nekem pont olyan az érzelmi intelligenciám mint egy robotnak😬🤣 de nem baj nekem így jó, teljesen máshogy látok mindent🤷🏼‍♀️

  Dorko ZsomborDorko Zsombor11 hónapja
 • Anno 7-8. környékén megkérdeztem az osztályomat, hogy mi az az EQ. Az egyik srác nagyon lazán letudta:„Ugyanaz, mint az IQ csak e-vel.” :D

  Dániel ViszlóDániel Viszló11 hónapja
 • Az érzelem számomra fontos dolog! Érzem például, ha éhes vagyok...

  Norbert NagyNorbert Nagy11 hónapja
 • Fenomenális lett!Fiatalember létedre rendkívül tapasztalt, sokoldalú, minőségi és bölcs vagy! Téged klónozni kéne!De tényleg.

  Renáta KovácsRenáta Kovács11 hónapja
 • Hát akkornekem ez rohattkicsi

  R.U.S.T .YR.U.S.T .Y11 hónapja
 • És mi a helyzet olyankor amikor a fele igaz az alacsonynál de a fele nem ? XD tehát az alacsony és a magas tulajdonságok fele-fele arányban igazak rám

  Panna JuhászPanna Juhász11 hónapja
 • Hattalmas vagy faszikám! 👏🏻

  7robrob77robrob711 hónapja
 • Nagyon jó lett ez a videó is! :)))) Közben az jutott eszembe, hogy mennyire hihetetlenül fantörpikus lenne egy közös videó a Tékasztoris Bihari Vikivel az érzelmi bántalmazásról.

  orsolya40orsolya4011 hónapja
 • Rám 4db volt igaz.

  Dávid FarkasDávid Farkas11 hónapja
 • Szerintem nincs olyan, hogy csak magas, vagy csak alacsony az érzelmi intelligenciád. Mert lehet olyan helyzet, mikor az egyik magas és egy másik helyzetben pl. egy másik eq tényező meg alacsony. Szóval ez idő, személy és helyzettől függ.

  Balázs Lehel BoldizsárBalázs Lehel Boldizsár11 hónapja
 • "Az érzelmi intelligencia óriási népszerűségre tett szert..." Első három másodperc. Süt a butaság.

  Dénes MurvaiDénes Murvai11 hónapja
  • But why?

   Noémi CsutárNoémi Csutár10 hónapja
 • Szerintem azèrt vagyunk intelligens emberek, hogy megtanuljuk azt, hogy hogyan tudjuk elérni, hogy minden ágba magas legyen az èrzelmi intelligenciànk. Magas èrzelmi intelligenciával meg tudnám védeni magam egy nárcisztikus ellen, de èrtelek Atis hogy ezt miért csináltad, mivel vállalkozó vagyok.

  Eve HorváthEve Horváth11 hónapja
 • Reklám szaga van Attis 😂 egyébként nem hater vagyok. Követem a munkásságodat régóta. Így tovább!

  Alexa aaAlexa aa11 hónapja
 • Fogytál

  Réka NagyRéka Nagy11 hónapja
 • Szia Attis! Nagyon örülnék egy olyan videónak amiben az étkezési zavarokról (anorexia, bulimia, stb.) lenne szó. Szerintem sok más embert is érdekelne ez a téma. Ui.: mint mindig, ez a videód is szuper lett! ❤️

  Dorottya SzabóDorottya Szabó11 hónapja
 • Most meglepődtem, azt hittem sokkal rosszabb lesz Nálam a helyzet. :D Egy dologban van nálam úgymond hiányosság, nagyon nehezen tudok nemet mondani. Illetve régebben szinte egyáltalán nem tudtam kezelni a kritikákat, ma már egész jól megbirkózom ezzel. Viszont jobban rá kell gyúrnom arra, hogy tudjak nemet mondani. :)

  30zSamu30zSamu11 hónapja
 • Vitatkozás meg a veszekedés 2 különböző dolog. 1. Veszekedés az érzelmi vita 2. vitatkozás a logikai vita, mentes az érzelemtől.

  Márkus PappMárkus Papp11 hónapja
 • meg ne vegyétek ezt a fost csak penz lehuzás.

  Nagypál TamásNagypál Tamás11 hónapja
 • A csapatmunka számomra az mikor mindenki azt csinálja amit *én* mondok 😆

  Családnév UtónévCsaládnév Utónév11 hónapja
 • És ha az anyám a mérgező személly az életemben?

  Borbála KostyálBorbála Kostyál11 hónapja
 • Azért ez nem teljesen igaz lehet valakinek nagy az érzelmi intelegenciája ha nem tud nemet mondani csak tul kedves

  Dániel KárolyiDániel Károlyi11 hónapja
 • Na akkor helyben vagyunk. 🤣 Megyek megnézem azt a tanfolyamot

  AndyAndy11 hónapja
 • Akkor a depresszió alapja az alacsony érzelmi intelligencia az alacsony önértékelés és a párkapcsolatok hiánya ? Mi van azzal akinek sok barátja van de párkapcsolata nincs ?

  Baldvin KrivànBaldvin Krivàn11 hónapja
 • Miért nem lehet 2-szer feliratkozni? :D Amúgy az nem teljesen tiszta az az, hogyha az alacsony érzelmi intelligenciájú ember folyamatosan pókerarcot vág, akkor annak pontosan mi az ellentétje azon túl, hogy nem vág folyamatosan pókerarcot? Kellemes szituációkban mosolyog, nevet, kellemetlenekben pedig olyan megfontolt, figyelő a tekintete? Vagy valami más?

  Máté ÁgostonMáté Ágoston11 hónapja
 • Nagyon jó lett a videó, viszont annyiban kijavítanálak (pszichiátriai tanulmányaimból kifolyólag), hogy amit te a videóban magas EQ-ként emlegetsz, az inkább az egészséges, kb közepes EQ-ra jellemző. Az EQ, mint mérőszám leginkább annyiban tér el az IQ-tól, hogy amíg a magasabb IQ mindenképpen előnyt jelent, a túl magas EQ-nak már hátrányai is vannak. A túl erős empátia, a túl mély érzelmi világ egy szint felett hatalmas megterhelést jelenthet, például egy túl magas EQ-val rendelkező személyt már egy szimpla híradó is meg tud viselni lelkileg, sőt az általad említett toxikus embereknek is engedni fog, méghozzá azért, mert fel tudja mérni és át tudja érezni a helyzetüket, éppen ezért segítő kezet akar nyújtani, ahelyett, hogy az életéből kiiktatná őket, akkor is, ha ebből neki csak baja fog esni. Én az egyetemen kb ezt tanultam, nem tudom, hogy újabb kutatások szerint is így van-e...

  NaNa GémNaNa Gém11 hónapja
  • @Tanulom Magam Attól, hogy valakinek magas az EQ-ja nem jelenti azt, hogy az IQ-ja is az lenne. Ha egy egyszerű, de nagyon eggyüttérző emberről van szó, akkor az egészen máshogy éli ezt meg. Neki sok lehet bármilyen reakció. Egy ilyen embernek hiába mondod el a sok filozófiát, nem fogja megérteni, ezen nem egy online tanfolyam tud segíteni. Neki valódi szakemberektől kell támogatás.

   PersonPerson11 hónapja
  • Szia NaNa Gém! Köszi szépen a kommentet nagyon érdekes amit írsz, elgondolkodtatott. Viszont véleményem szerint nincs olyan, hogy túl magas EQ. Kicsit olyan ez, mintha azt mondanánk, hogy akinek túl magas az angol nyelvi skillje, az túlságosan jól fog beszélni angolul és bajban lesz, ha magyarokkal kell beszélnie. Vagy ha valakinek túlságosan magasak a zongorázási skilljei, akkor nem fog tudni ebédelni olyan étteremben ahol zongora van mert érzékenyen reagálna rá. Tudom nem a legjobb példák csak próbálom hasonlatokkal megmutatni a gondolat furcsaságát. Az általad említett példában a "túl magas EQ-val" rendelkező személy olyan erőteljesen empatikus hogy megterhelő egy híradó is számára, nem hogy a toxikus és manipulatív emberek. Viszont egy ilyen személynek nem magas az érzelmi intelligenciája, hanem pont, hogy nem működik megfelelően. Az érzelmi intelligencia skilleknek része a magas empátia ez így van, de ugyancsak része a kontroll képessége is, tehát hogy képes határt szabni annak, hogy milyen mértékben hatnak rá a külső érzelmi stimulusok. A határok mellett arra is képes, hogy ha mégis erőteljesen hatnának rá, akkor könnyedén visszabillenti magát egy megszokott, normális, kezelhető érzelmi állapotba. Ezt hívjuk egyébként érzelmi rugalmasságnak is vagy más néven rezilienciának. Akit a híradó ilyen szinten megvisel, ott egy érzelmi túlérzékenység figyelhető meg, illetve problémák lehetnek a saját és mások érzéseinek beazonosításával és elkülönítésével is. Tehát összegezve ez nem magas érzelmi intelligencia. Az empátiája kiemelkedően magas ugyan, tehát mondjuk 15 fajta érzelmi intelligencia skill közül az egyik kiemelkedően magas, viszont a másik 14 nem, és ez okozza a problémát, hiszen a magas érzékenység, elválasztás, kontroll és határok nélkül kontraproduktív lesz. Olyan ez mintha valakinek kiemelkedően izmos bicepje lenne és csodálkozik hogy lesérül a body building bajnokságon, miközben a se a karjának a többi izma, se a válla, se a háta se semmije nem izmos mellett, tehát egyensúlytalanság van és valójában nem ura a testének. Viszont ha ezt a magas empátiát tudatosan kiegészíti a már felsorolt skillekkel és másokkal, akkor egy hatékony skill lesz neki a hétköznapokban. Remélem érthető, amit át akartam adni. Üdv: Attis

   Tanulom MagamTanulom Magam11 hónapja
 • .....rám mindkét fele igaz :_D valami nagyon nem stimm xDD

  ルメコルメコ11 hónapja
 • Lesz videó az AQ-ról?

  Pintér ViktorPintér Viktor11 hónapja
 • Szerintem meg említhetted volna a videóban hogy az alacsony érzelmi inteligencia mégis milyen indokokból keletkezhet, mert azt le kell szögezni hogy nem feltétlen kell ehhez valakinek butának lenni, szimplán sok rossz dolog történt vele az életben. Így számomra egy picit hitelét is veszti a videó, mert így olyan mintha a videó fele csak azért jött volna létre, hogy közöld másokkal hogy te tudod hogy mi a probléma, és hogy pénzért segítesz is , kicsit promó szagu lett, de talán ezzel nincs is baj. A lényeg hogy a komment szekcióban láthatod is hogy sokan emiatt megint csak selejtesnek érzik magukat, pedig csak rossz dolgok történtek velük az életben, te ezt viszont nem említetted meg :/

  GekooGekoo11 hónapja
 • És az normális hogy pl. Én nekem minden jel megvan hogy alacsony az érzelmi inteligenciám de ha állatok közelébe megyek akkor nyugottabb vagyok, belelátok a lényekbe hogy milyenek hogy mit éreznek stb... ez normális vagy egyedül vagyok vele?

  DarknessDragonGirl PurpleDarknessDragonGirl Purple11 hónapja
 • Szia. Szuper vagy, büszke lehetsz magadra, hogy ilyen fiatalon itt tartasz!! Gratulalok az online tanfolyamodhoz, kívanok minnel több "ügyfelet".. csak így tovább, bravo 👏🙏🍻

  Nikolett FodorNikolett Fodor11 hónapja
 • Túl van misztifikálva az EQ-mítosz. Ezt kiválóan leírja Mérő László: Az érzelmek logikája c. könyve is. Az IQ sokkal fontosabb.

  Attila KonczAttila Koncz11 hónapja
 • Magamra ismerek.

  • Mononuklea •• Mononuklea •11 hónapja
 • 😱61 videó 👍❣️

  Zsuzsa GelencserZsuzsa Gelencser11 hónapja
 • 8:12 - nél kezdődnek a jelek ;)

  Csengi LovasCsengi Lovas11 hónapja
 • Ez full én vagyok 🙋

  Székely FerencSzékely Ferenc11 hónapja
 • Az enyém nagyon magas!

  Liv MarlinLiv Marlin11 hónapja
 • Végre egy igényes tanfolyam fiatal pszichopatáknak!😁

  Tamás STamás S11 hónapja
 • Szia Attis! Lehetne egy olyan videó ahol azt fejted ki hogy hogyan lehet növelni, fejleszteni az érzelmi intelligenciát , én nagyon örülnék neki!😀

  Kornélia SzabóKornélia Szabó11 hónapja
 • Szörnyen sok az információ és el van hadarva a videók érdekesek de az élvezeti érték rosz. Miért kel többnyire téged nézni ha úgy beszélsz mint egy magnó... Én szerintem ezért vesztesz sok nézőt a legtöbbje a lasubak nem számítanak. Én továbbra is hasznosnak tartom a videókat de komojan a félre kel vennem a lejátszási sebeseget. Az nem érdekel hogy mijen hatással vagy a nezokkre csak a saját teljesítményed érdekel. Pedig okos fiúnak tűnsz tényleg. De nem nézed Visza a videóid.En meltanyolom a munkád pont azért szólok. Bocs de nem mindenki olyan gyors felfogású mint te. Vagy nem is akarsz több nézőt. De miért ha állítólag annyit készülsz. Vagy. Vagy te csak az értelmiségiek ék készíted a videóid. Érzelmi intelligencia? Hisz egy egy mondat után még egy másodpercet se hagysz. Te hol veszed a levegőt. Teleg de ne haragugy azért csinálod a videókat hogy lealazal vagy elkaprasztas valakit. Vagy csak magadnak csinálod. Ne már hogy egyáltalán nem érdekel a közönség. Ja kicsit lasan de rá jöttem csak a fizető közönségének dolgozol. De ára nem gondoltál hogy vannak itt tanuló külföldiek vagy gyogebb szellemi képességű hofitarsak akiket szinten érdekelne amit mondasz. Szóval Léci kicsit lasabban

  Szilvia BollaSzilvia Bolla11 hónapja
 • szia, Attis mi alapján működik a rendszer? mettől alacsony vagy magas esetleg közép érték?

  Gent LemonGent Lemon11 hónapja
 • Én még eggyel kiegészíteném a listát... nem szeretik az állatokat! Legalábbis én ezt tapasztaltam! :D

  Betti KolohBetti Koloh11 hónapja
 • Ez most olyan volt mint a horoszkóp. Mindenki találhat benne olyan pontokat amik, jellemzőek rá.

  LevikirályLevikirály11 hónapja
 • Ezek szerint minnel, hulyebb valaki annal alacsonyabb az erzelmi inteligenciaja is!()(( magambol indulok ki!(

  Mandela VarróMandela Varró11 hónapja
 • A pókerarcos pont érdekes. Mert az várják az emberek, hogy ne mutass érzelmet az arcodon. Ha mégis megteszed, akkor dilis vagy. Elkönyvelnek érzékenynek, furának.

  Katalin AndrásiKatalin Andrási11 hónapja
 • A 4-es pontból sok bonyodalom származik. Nagyon fertőz, mert sok embert bánt.

  Katalin AndrásiKatalin Andrási11 hónapja
 • Xd akkor nekem az èrzelmi intelligenciàm level:Graham's szàm

  Peti FarkasPeti Farkas11 hónapja
 • A stressznek mi köze az EQ-hoz, ha a stresszt kiváltó ok nem az emberi kapcsolat minőségén alapul, csupán a végzett munka az ami stresszes???

  MártonMárton11 hónapja
  • Teszem azt mélytengeri hegesztő vagyok. Egy árva emberrel sem kell beszélnem, lent viszont bármikor megrepedhet a ruhám, elszakadhat a légcső. Egyszerűen csak arra céloztál, hogy a jobb kommunikáció csökkenti a stresszes esetek számát?

   MártonMárton11 hónapja
 • hát... nekem nagyon alacsony de mondjuk nemet nagyon tudok mondanixdd

  Ágnes DócziÁgnes Dóczi11 hónapja
 • Sűrűn pislogsz! Miért? Leplezni szeretnél valamit tudat alatt?

  János BeneJános Bene11 hónapja
 • Rengeteg minden stimmel viszont van ami nem, akkor én most érzelmi félhülye vagyok?

  Pocok The KingPocok The King11 hónapja
 • Szia. Te meleg vagy ?

  Dániel MezeiDániel Mezei11 hónapja
 • És az is alacsony érzelmi inteligenciának számít ha az ember azért nem érti az érzelmeit mert nem tudja őket megélni mondjuk rosszul lét miatt ?

  Bulcsú ÉdesBulcsú Édes11 hónapja
 • Az alacson érzelmi inteligencia közül 1-2-n kívül minden igaz volt rám

  peter hungarypeter hungary11 hónapja
 • Balra Covid 19 a falon.

  attilamaradiattilamaradi11 hónapja
 • Elso ranezesre Atis kicsit autistanak tunik.

  attilamaradiattilamaradi11 hónapja